bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,782.09 2.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.94 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 556.69 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 141.92 1.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519203 3.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478733 2.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1525 0.32%

OpenSea, ApeCoin (APE) ile NFT Alımını Başlattı

OpenSea ApeCoin APE ile NFT Alimini Başlatti

Küresel olarak kripto para ve NFT sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ediyor. Son olarak popüler NFT pazar yeri OpenSea son dönemin en popüler kripto paralarından birisini ödeme seçenekleri arasına ekledi. Bundan sonra NFT almak isteyen OpenSea kullanıcıları, isterlerse ApeCoin (APE) ile ödeme yapabilecekler.

OpenSea, ApeCoin (APE) ile NFT Alımını Başlattı

ApeCoin (APE) Sahipler OpenSea Üzerinden NFT Alabilecekler

Bored Ape Yacht Club yaratıcıları Yuga Labs tarafından bugünün Otherside metaverse sunusunda, en iyi NFT pazar yeri OpenSea’nin ApeCoin’i kabul ettiğini duyurdu.

Bildiğiniz üzere Otherside, NFT oyun yayıncısı Animoca Brands ile ortaklaşa inşa edilen ve Apes, CryptoPunks, Meebits ve Cool Cats dahil olmak üzere bir dizi proje içeren bir metaverse oyun dünyası olarak karşımıza çıkıyor.

Yuga Labs ek olarak, The Sandbox ve Decentraland’a benzeyen ve sanal arazinin sahipliğini ifade eden “Otherdeed” NFT’lerini piyasaya sürmeyi planlıyor.

Son olarak bu yeni entegrasyon ile birlikte ApeCoin’in çıkış noktası olan Bored Ape Yacht Club NFT’leri ve diğer birçok NFT’nin ApeCoin (APE) ile kolayca alınabileceğini belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala