bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,273.22 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,071.61 0.25%
bnb
BNB (BNB) $ 558.90 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 146.14 5.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502617 0.40%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470373 3.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152931 2.44%

OpenAI, iOS İçin ChatGPT Uygulamasını Duyurdu

openai ios icin chatgpt uygulamasini duyurdu

Yapay zekâ uygulaması ChatGPT’nin arkasındaki şirket olan OpenAI, kullanıcı deneyimini iyileştirmek adına yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. OpenAI, sevilen yapay zekâ sohbet botu ChatGPT’yi App Store’a getirdi.  

ChatGPT, App Store’a Geliyor 

ChatGPT’nin arkasındaki şirket OpenAI, kısa bir süre önce Apple’ın iOS işletim sistemi için ChatGPT uygulamasını getirdiğini açıkladı. Uygulama şimdilik sadece Amerika Birleşik Devletleri’ndeki App Store üzerinden indirilebiliyor.  

openai ios icin chatgpt uygulamasini duyurdu 2

OpenAI, ChatGPT uygulamasının kullanımının ücretsiz olduğunu ve kullanıcıların geçmişinin cihazlar arasında senkronize edileceğini belirtti. OpenAI tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

ChatGPT Plus aboneleri, GPT-4’ün yeteneklerine özel erişim, özelliklere erken erişim ve daha hızlı yanıt sürelerine iOS üzerinden sahip olacaklar. 

GPT-4 şu anda son derece popüler olan ChatGPT’nin arkasındaki teknolojinin yerini alan güçlü bir yapay zeka modeli olarak karşımıza çıkıyor. GPT-4 şu anda ChatGPT Plus aboneleri tarafından kullanılabiliyor. Şirket geçtiğimiz aylarda ChatGPT Plus isimli yeni bir abonelik hizmeti başlatmış ve bu hizmetin bedelini ise aylık 20 dolar olarak açıklamıştı. Son olarak şirket uygulamanın şimdilik sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde indirilebildiğini ve ilerleyen süreçte diğer ülkelerde de kullanıma sunulacağını açıkladı.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala