bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,212.20 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,096.15 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 560.84 2.04%
solana
Solana (SOL) $ 145.01 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505737 0.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471615 3.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15368 1.80%

NFT Projesi Clay Nation, Cardano Ağında Yer Alacak

snopp doggun nft projesi clay nation cardano aginda yer alacak

Ünlü rapçi Snopp Dogg’un NFT projesi Clay Nation, Cardano ağında olacak. Bilindiği üzere ünlü rapçi Snopp Dogg, Champ Medici ile resmi işbirliği başlattığını böylece animasyonlu, dijital arsalı ve müzik NFT’lerinin bu ağda olacağını duyurmuştu.

Bu işbirliği ile beraber Snopp Dogg’un NFT projesi Clay Nation, Cardano ağında olacak. Hatırlatmak gerekirse Snopp Dogg, bu işbirliği için Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson ile Twitter’da bir araya gelmişti.

Clay Nation, Artık Cardano Ağında Yer Alacak

NFT projesi Clay Nation, Snoop Dogg ve Champ Medici ile resmi işbirliğini başlattığını ve bu sayede Cardano’ya ikonik kil animasyonları, arazi sahaları ve açılabilir müzik içeriği getirdiğini söyledi.

Detaylandırmak gerekirse söz konusu NFT koleksiyonu Clay Nation, el yapımı kil kalitelerinden oluşan 10.000 Cardano NFT avatarlardan oluşuyor. Bunun yanına Snoop Dogg’un NFT koleksiyonları, Cardano ağı yeni bir dönüm noktasını ulaşırken piyasaya sürülüyor.

Cardano’nun ekosistem büyümesi başkanı Morgan Schofield’e göre; ağ şu anda yaklaşık 50.000 para basma politikasında dört milyondan fazla yerel token yayınladı. Maddi olmayan sanat ve projelerin basılmış parçalarının sayısındaki artış, hem Cardano ağının büyümesiyle hem de NFT endüstrisinin yeniden canlanmasıyla bağlantılı olabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala