bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,860.99 2.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.67 1.60%
bnb
BNB (BNB) $ 582.44 1.62%
solana
Solana (SOL) $ 188.53 1.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.629099 2.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.6521 0.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216844 16.95%

NBA, Sorare ile NFT Oyunu Başlatacak

nba sorare ile nft oyunu baslatacak

NFT dünyasında yeni anlaşmalar yapılmaya ve yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Hızla büyüyen NFT alanında basketbolseverleri de yakından ilgilendiren bir iş birliğine imza atıldı. Blockchain tabanlı fantezi futbol oyunu Sorare, National Basketball Association yani kısaca NBA ile el sıkıştı.

Sorare, NBA ile El Sıkıştı

NBA, Ulusal Basketbol Oyuncuları Birliği (NBPA) ve NFT tabanlı fantezi spor oyunu platformu Sorare ile anlaşma yaptı. Yapılan anlaşmaya göre NBA, ilk resmi lisanslı NFT tabanlı fantezi basketbol oyununu kullanıma sunacak. 

nba sorare ile nft oyunu baslatacak

Sorare, oyunun 2022-2023 NBA sezonu için bu sonbaharda satışa sunulacağını bildirdi. Ayrıca Sorare, NBA oyuncularının NFT kartlarını platformu üzerinden satışa sunacak. 

Açıklamaya göre kullanıcılar, NBA oyuncularının kartlarını alıp satabilmelerinin yanı sıra, kadrolar oluşturup, oyuncuların gerçek hayattaki performansları üzerinden puan ve para kazanabilecek.

NBA Komisyoneri Adam Silver konuya ilişkin şunları söyledi:

Sorare ile olan ortaklığımız, NBA taraftarlarına, takımlarımız ve oyuncumuzla etkileşim kurmaları için tamamen yeni bir yol sunacak.

Ayrıca hatırlatacak olursak geçtiğimiz mayıs ayında Sorare ve Major League Baseball ortaklık kurduğunu duyurmuştu. SoftBank destekli NFT şirketi Sorare, Major League Baseball ile ortaklaşa çevrimiçi bir NFT oyunu başlatacağını açıklamıştı.

Bunun yanı sıra ünlü tenisçi Serena Williams, geçtiğimiz ocak ayında Sorare‘ye Yönetim Kurulu Danışmanı olarak katılmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala