bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,161.07 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.45 1.50%
bnb
BNB (BNB) $ 584.25 2.28%
solana
Solana (SOL) $ 186.92 2.63%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621289 1.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.654218 2.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.218027 15.08%

Major League Baseball, Sorare ile NFT Oyunu Başlatacak

major league baseball sorare ile nft oyunu baslatacakgf

NFT sektörünün gün geçtikçe gelişme kaydetmesi ile beraber bu alandaki işbirlikleri de artmaya başladı. Bu kez NFT oyunu başlatmak için Sorare ve Major League Baseball ortaklık kuruyor. SoftBank destekli NFT şirketi Sorare, Major League Baseball ile ortaklaşa bir çevrimiçi NFT oyunu başlatacağını açıkladı.

Söz konusu açıklama Sorare’ın resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde yapıldı:

Major League Baseball ve Sorare’den NFT Oyunu

Major League Baseball’un SoftBank destekli NFT şirketi Sorare ile ortaklaşa bir çevrimiçi oyun başlatacağını söyledi. Major League Baseball tarafından konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yapıldı:

Amerikalılar ve beyzbol arasındaki bağlantı kalıcı. Ve beyzbol her zaman yeni teknolojilerin ve yeniliklerin en ileri noktasında olmuştur, bu nedenle MLB ve MLBPA’nın dünya çapındaki hayranlara bir NFT MLB Oyunu sunmak için Sorare’yi seçmesinden gurur duyuyoruz.

MLB oyunu; satın alınabilen ve satılabilen Ethereum tabanlı NFT koleksiyonları olarak temsil edilen profesyonel oyuncuların dijital ticaret kartlarını sunacak. 

Sorare COO’su Ryan Spoon Sorare’nin beyzbol ticaret kartlarını dijital alanda devam ettirmeyi amaçladığını vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala