bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,037.77 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,542.69 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 609.59 3.10%
solana
Solana (SOL) $ 185.84 0.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.615117 1.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64211 1.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213205 5.32%

Muse, Albümünü Polygon Destekli Platform Serenade’de Yayınlayacak

muse albumunu polygon destekli p

NFT sektörünün hızlı bir şekilde gelişme kaydetmesi ile beraber bu alanda birçok çalışmalar gerçekleşmeye başladı. Son olarak İngiliz rock grubu Muse‘un yaklaşmakta olan yeni albümü, Polygon destekli platform Serenade’de sınırlı sayıda NFT olarak yayınlanacak.

Muse, NFT Albümünü Polygon Destekli Platform Serenade’de Satışa Çıkacak

Rock grubu Muse’un dokuzuncu stüdyo albümü “Will of the People” 26 Ağustos’ta NFT olarak piyasaya çıkacak.  Muse‘un yaklaşmakta olan yeni albümü, Polygon destekli platform Serenade’de sınırlı sayıda yayınlanacak.

Ayrıca Serenade, platformun kullanıcıların NFT satın almadan önce bir kripto cüzdanı oluşturmasını gerektirmemesi ve insanların sitede NFT satın almak için banka ve kredi kartlarını kullanabilecek.

muse albumunu polygon destekli platform serenadede yayinlayacakas

Serenade’nin web sitesine göre; platform NFT’leri korumak için bir layer 2 çözümü olan Polygon kullandığını da belirtti. Serenade’nin CEO’su Max Shand, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Muse her zaman yenilik ve müziklerini hayranlara sunmanın sınırlarını zorlama konusunda büyük bir iştaha sahipti, bu nedenle yeni albümlerinin deneyimini yükseltmek için bu teknolojiyi kullanmak çok anlamlı oldu.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse 2020’de Mused, dijital koleksiyonlar oluşturmak için Dapper Lab’ın CryptoKitties projesiyle de işbirliği yaptı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala