bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,449.80 0.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,218.12 0.75%
bnb
BNB (BNB) $ 609.05 1.90%
solana
Solana (SOL) $ 157.19 1.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.553331 0.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.504835 2.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160863 0.20%

Morgan Stanley, Varlıklı Müşterilerine Bitcoin (BTC) Fonlarına Erişim İmkanı Sunacak

morgan

Morgan Stanley, müşterilerine Bitcoin (BTC) fonlarına erişim imkanı sağlayan ilk büyük ABD bankası oldu. Bu Bitcoin benimsenmesi için oldukça olumlu bir gelişme.

4 trilyon dolarlık bir varlığı yöneten Morgan Stanley, mali danışmanlarına gönderdiği bir bildiride, bankanın Bitcoin’e sahip olmayı sağlayan üç ayrı fona erişim başlattığını belirtti.

Morgan Stanley’in bu hamlesinin, artan müşteri talebinin ardından geldiği ifade ediliyor. Ancak şimdilik, yalnızca varlıklı müşterilerin Bitcoin fonlarına erişmesi mümkün olacak. Banka, bireysel yatırımcılara, bankada en az 2 milyon dolarlık bir meblağ bulundurmalarını şart koştu. Aynı şart yatırım firmaları için ise 5 milyon dolar. Morgan Stanley ayrıca, müşterilerinin varlıkları ne kadar olursa olsun, varlıklarının en fazla %2.5’i kadar Bitcoin’e yatırım yapabileceklerini belirtiyor.

Bitcoin yatırımlarının önümüzdeki ay başlayacağı belirtiliyor. Morgan Stanley’in şu anda mali danışmanlarına konuyla ilgili eğitim verdiği gelen bilgiler arasında.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala