bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,512.02 3.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,122.72 2.22%
bnb
BNB (BNB) $ 589.02 2.11%
solana
Solana (SOL) $ 146.12 2.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534914 2.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466559 0.74%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162489 17.51%

Morgan Stanley, Stablecoin’ler Hakkında Konuştu

jpmorgan-defiin-buyume-potansiyeline-inaniyor

Morgan Stanley‘nin önde gelen kripto para stratejisti Sheena Shah, yayınladığı bir raporda, bankacılık endüstrisinin büyük olasılıkla piyasanın üstel büyümesinin ardından stablecoin mevduatı talebinden faydalanmaya çalışacağını söyledi.

Shah yaptığı açıklamada, hükümetlerden ve merkez bankalarından gelen teşviklerin tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşan riskli varlıklara yol açtığını ve kripto para birimlerinin de farklı olmadığını belirtti. Shah’a göre kripto para birimleri, pazarlarındaki kaldıraç büyümesinin desteğiyle “riskli varlıklara benzer şekilde” işlem görüyor.

morgan-stanley-stablecoinler-hakkinda-konustu

Morgan Stanley, Stablecoin’ler Konusunda İyimser

Morgan Stanley, kripto lending şirketlerinin bazı kripto varlıklara yüzde 5’in üzerinde faiz teklif ettiğini ve bunun da düzenleyicilerin ve hükümetlerin yanıt vermesine neden olacağını söylüyor.

Varlık yöneticileri, borsalar ve şirketler gibi daha fazla kurum kripto satın almaya karar verdikçe, Bitcoin (BTC) birimleri daha az katılımcıya sahip olmasından ve bunun merkezileşme ile sonuçlanacağından endişe ediyor.

Shah açıklamasında, “Yukarı fiyat ivmesine katılmaya yönelik kurumsal yatırımcı ilgisinin arttığını” belirtirken Bitcoin’in hakimiyetinin “alternatif kripto paraların düşük [ABD doları] fiyatları ve potansiyel kullanım durumları nedeniyle daha iyi performans göstermesi” nedeniyle kaydığını ekliyor.

Shah son olarak istikrarlı para ihracının 2020’den bu yana 20 kat arttığına dikkat çekerek, “Blockchain savaşının” her biri pazar payı aldıkça devam edeceğini söyledi.

Bitcoin haberimiz yazımı itibarıyla yeni ATH ile birlikte 67.700 dolardan işlem görüyordu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala