bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,637.32 1.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,086.80 0.02%
bnb
BNB (BNB) $ 559.10 0.98%
solana
Solana (SOL) $ 144.08 3.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498568 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471808 3.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15188 0.29%

MoneyGram ve Stellar, Stablecoin Havalesi İçin Ortaklık Kurdu

moneygram ve stellar stablecoin havalesi icin ortaklik kurdu

Dünyaca ünlü para transfer hizmeti sağlayıcısı MoneyGram, stablecoin havalesi hizmetini sunmayı planlıyor. MoneyGram stablecoin havalesi için Steller Blockchain ile ortaklık kurdu.

MoneyGram Üzerinden Stablecoin Gönderimi Yapılabilecek

Dünyanın ünlü para transfer sağlayıcılarından birisi olan MoneyGram, kullanıcılarının stablecoin gönderimi yapabileceği yeni bir hizmeti sunuyor. MoneyGram’ın bu hizmetiyle kullanıcılar stablecoin’leri fiat’a çevirebilecek.

Piyasanın güvenilir şirketlerinden birisi olan MoneyGram, stablecoin dünyasına adım atıyor. Konu hakkında açıklama yapan MoneyGram CEO’su Alex Holmes, sektörün geleceğinin kripto endüstrisinde olduğunu ve kripto endüstrisinde yer alan şirketlerin büyüyebileceğini söyledi. Holmes ayrıca kripto ve fiat’ın birbirleriyle iyi anlaşamadıklarını da belirtti. İki para birimi kavramı arasında çok fazla boşluk olduğunu söyleyen Holmes, MoneyGram’ın bu boşlukları doldurmayı amaçladığını ve bu iki kavramı birbiriyle daha uyumlu hale getirmeyi amaçladığın söyledi. Bu arada MoneyGram’ın Bitcoin (BTC) desteği de bulunuyordu. MoneyGram kullanıcıları Bitcoin (BTC) transferlerini platform üzerinden gerçekleştirebiliyordu.

moneygram ve stellar stablecoin havalesi icin ortaklik kurdu 2

Stablecoin transferi için Stellar Blockchain ile ortaklık kuran MoneyGram, sunulan bu hizmetle birlikte USD Coin (USDC) varlıklarını fiat para birimine çevirebilecek. Kripto alanının en popüler ve güvenilir stablecoin’i olan USDC, atılan bu adımla birlikte artık MoneyGram entegrasyonuna kavuşacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala