bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,066.17 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,149.43 0.40%
bnb
BNB (BNB) $ 603.53 1.78%
solana
Solana (SOL) $ 143.66 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524503 0.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467187 1.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14967 1.90%

MNG Coin Nedir?

MNG Coin

MNG coin, Moon Nation adı verilen yeni nesil bir oyun platformunda kullanılan kripto paradır. Binance akıllı zinciri üzerine inşa edilen bu oyun platformu kripto paralardan güç alan bir uzay temalı oyun. Son zamanlarda oyunculuk alanının büyük bir değer artışı yaşadığını biliyoruz. Teknolojinin ilerlemesi ve küresel pandemi sürecinin topluma tesir etmesiyle oyunculuk alanı kendisine yeni kullanıcılar edindi. Sonuç olarak bu alan değer kazandı ve bu durum geliştiricilerin ilgisini çekti. Kripto para piyasasının da gelişimine devam etmesi sonucunda kripto severlerle oyuncular bir araya getirildi. Moon Nation platformu ve onun kripto parası MNG coin de serüvenine bu şekilde başladı diyebiliriz. Platformda kullanıcılara oldukça geniş yelpazeli ürünler sunuluyor. Bir tür rol oynama oyunu olarak da ifade edebileceğimiz bu platformda kullanıcılar oldukça kaliteli oyunculuk deneyimleri elde edebiliyor. Okumakta olduğunuz içerik boyunca Moon Nation ekosisteminden ve bu ekosistemin kripto para alanına kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Bunun yanı sıra Moon Nation platformundan kullanılan kripto para MNG coin’e yönelik de birtakım ilgi çekici gerçekleri bu yazıda paylaşacağız.

Moon Nation Game, kendi kripto parası olarak MNG coin’i kullanan yenilikçi bir oyun platformudur. Moon Nation Game ifadesinin her bir kelimesinin ilk harfi baz alınarak MNG coin ismi meydana getirilmiş. Bu proje Binance Smart Chain üzerine inşa edilen en büyük uzay tabanlı rol yapma oyunu olarak ifade ediliyor. MNG coin burada gerçekleştirilen her türlü işlemlerde kullanılıyor. Kullanıcıların platformda elde ettikleri ödüller, yaptıkları işlemler için ödedikleri likidite ücreti MNG coin aracılığıyla ödeniyor. Moon Nation Game, coin sahiplerine MNG coin’leri karşılığında sanal bir tür pasaport veriliyor. Kullanıcılar bu sayede en iyi grafik özelliklerini kullanarak keşfedilmemiş uzayın şaşırtıcı yolculuğuna başlayacaklar. Moon Nation platformu kullanıcılarının çok oyunculu ve rollere dayalı bir oyunculuk deneyimi elde etmelerini sağlıyor.

MNG Coin Nedir

MNG Coin Ne Zaman Çıktı?

MNG coin projesi henüz çalışmalarına yeni başlamış girişimler arasında yer alıyor. 2021 yılının üçüncü çeyreğinde bu kripto paraya yönelik ilk işlemler başlatılmış. Projenin yol haritası incelendiğinde henüz ilk hedeflerin gerçekleştirildiğini görüyoruz. 2021 yılının sonunda platformun beta versiyonu faaliyetlerine başlamış. Projenin ekibi sektörde tecrübeleri bulunan isimlerden oluşuyor. MNG coin projesinin CEO’su Ben Todar isimli bir müteşebbis. Projenin tüm ekibinin isimlerine ilgili web sayfası üzerinden şeffaf bir şekilde ulaşabilmek mümkün. Bu durumun kullanıcılara güven verici bir sonuç doğurabileceğini söylemek mümkün. Blockchain teknolojisinin şanına yaraşır biçimde projenin ekibi de şeffaf kalmayı tercih etmiş.

MNG Coin Fiyatı Nedir?

MNG coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. MNG coin ekibi, projelerinin kripto para severlere en iyi şekilde tanıtılması için gerekli çalışmaları yürütmüş. Çalışmalar kapsamında detaylı bir tanıtıcı evrak ve web sayfasının hazırlandığını görüyoruz. Kullanıcıların ihtiyaç duyabileceği tüm bilgiler burada yer alıyor. Tanıtıcı evrakta MNG coin’ler hakkında da ilgi çekici gerçekler yer alıyor. Buna göre bu kripto paranın piyasaya toplam kaç adet arz edileceği bilgisine ulaşıyoruz. MNG coin’lerin piyasa arzı projenin teknik düzenlemelerine göre 384 milyon 400 bini geçemeyecek. Dolaşımda bulunan MNG coin miktarı ise 313 milyon civarında.

MNG nedir

MNG Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 MNG TL’den işlem görüyor. MNG Coin fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. MNG Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 1,004,575,762 dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde

MNG Coin Kaç Dolar?                              

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 MNG Coin dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle MNG coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,21 dolarla kaydetti. Bununla birlikte MNG coin yılın en düşük seviyesini ise 0,0030 dolarla belirledi.

MNG Coin Nasıl Çalışmaktadır?

Moon Nation Game platformunda gerçekleştirilen her türlü işlemde MNG coin’ler kullanılıyor. Moon Nation ekosistemi oldukça geniş bir yapıya sahip. Buraa birden fazla gezegende birden fazla topluluk yer alıyor. Kullanıcılar farklı gezegenlere seyahat edebilir, farklı avatarlar alabilir ve farklı topluluklara katılabilir. Bu bağlamda platform, kullanıcılarına oldukça heyecanlı deneyimler kazandırıyor. Kullanıcılar farklı beceri setleri edinebilir. Farklı seviyelere ulaşan kullanıcılar görev yaparak ya da platformda para harcayarak başarıya ulaşabilirler. Belirli seviyelere ulaşıldığında ödüller elde etmek mümkün. Kullanıcılar oyun deneyimlerine göre özel güçler de elde edebiliyor. Yarışmalar, topluluklar arasında savaş, oyunda kaynakların bulunabilirliği, silahlar, NFT olacak. Savaşacak ya da hizalanacak çok sayıda uzaylı olacak.

MNG coinn

Binance akıllı zincirinde yer alan platform kullanıcılarına en iyi şekilde hizmet etmeyi hedefliyor. Oyun uzay temalı bir rol oynama mantığına dayanıyor. Oynadıkça deneyim elde eden kullanıcılar çeşitli ödüller elde ediyor. Bahsettiğimiz özellikler platformun sürükleyici oyun deneyimleri sunmasını sağlıyor.

MNG Coin Nasıl Satın Alınır?

MNG coin satın almanın akla ilk gelen yöntemi kripto para borsalarından geçiyor. Yazımıza konu olan kripto paranın desteklendiği borsalar henüz çok fazla değil. PancakeSwap, LBank, Hotbit, ZT ve Decoin isimli platformlar MNG coin alım satım işlemlerine olanak sunuyor. Kullanıcılar bu borsalardan herhangi birisini tercih ederek MNG coin satın alabilirler. Ancak kripto para yatırımlarının risk içerdiğini hatırda tutmak gerekiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala