bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,149.72 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,250.25 0.44%
bnb
BNB (BNB) $ 606.58 0.50%
solana
Solana (SOL) $ 157.04 0.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.537556 1.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.489308 4.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159504 1.07%

Mike Novogratz: Hükümet Kriptodan Değil Yapay Zekadan Korkmalı

mike novogratz bitcoinde 30 bin dolari isaret etti

Yapay zeka son dönemde oldukça hızlı bir şekilde gelişme kaydetmeye başladı. Bu gelişim ile beraber birçok isim de bu konu hakkında değerlendirmelerde bulunuyor. Son olarak Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, düzenleyicilerin kripto ve AI düzenlemesi konusunda “tamamen alt üst” olduğuna inanıyor.

Mike Novogratz’dan Yapay Zeka Değerlendirmesi

Dijital varlık yatırım şirketi Galaxy Digital’in CEO’su Mike Novogratz, yatırımcılara, düzenleyicilerin sahte bir kimlik krizini tetikleyeceğine inandığı bir teknoloji olan yapay zekadan (AI) ziyade kriptoya gösterilen ilginin miktarı karşısında şok olduğunu söyledi.

CEO, şirketin dördüncü çeyrek konferans görüşmesinde, ABD hükümetinin kripto düzenlemesine bu kadar çok odaklanmayı ve yine de yapay zekayı görmezden gelmeyi seçme konusunda tamamen alt üst olduğunu açıkladı:

Yapay zekayı düşündüğümde, kripto düzenlemesinden bu kadar çok bahsetmemiz ve yapay zeka düzenlemesinden hiç bahsetmememiz beni şaşırtıyor. Demek istediğim, hükümetin işi tamamen alt üst ettiğini düşünüyorum.

Ancak, blockchain tabanlı uygulamaların yapay zeka tarafından sunulan bazı sorunlarla mücadelede “büyük bir rol” oynayacağına inanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala