bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,575.50 2.42%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,889.71 2.21%
bnb
BNB (BNB) $ 567.13 4.54%
solana
Solana (SOL) $ 142.85 3.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503514 0.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.429276 2.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145377 3.21%

Microsoft ve Axelar’dan blockchain ortaklığı

microsoft ve ankr ortaklik kurdufvasfb

Teknoloji devi Microsoft, blockchain çalışabilirlik çözümleri geliştirmek üzere Axelar ile iş birliği yaptı. Anlaşma kapsamında Axelar’ın çapraz zincir çözümleri Azure bulut pazarı aracılığıyla Microsoft müşterilerine sunulacak. İş birliği kapsamında blockchain rampalarının hem web3 hem de kurumsal geliştiriciler için daha erişilebilir hale getirilmesi amaçlanıyor.

Microsoft ve Axelardan blockchain ortakligi222

Microsoft ile Axelar’dan iş birliği

Microsoft, blockchain çözümleri geliştirmek üzere Axelar ile iş birliği yaptı. Microsoft Azure Marketplace ile geliştiriciler uygulamaları farklı blockchain ağlarına entegre edebilecek. Uygulamalar, Axelar‘ın General Message Passing çapraz zincir yazılım platformuna sunulacak. Teklife, AxelarJS yazılım geliştirme kiti gibi geliştirici araçları da dahil olacak.

Microsoft Web3 & AI İş Geliştirme Direktörü Daniel An, blockchain entegrasyonunu hızlandırmak ve müşterilere değerli çözümler sunmak için Axelar ile iş birliği yapmaktan heyecan duyduklarını belirtti. Daniel An, kuruluşların blockchain teknolojisini benimsemelerini ve operasyonlarını dönüştürmelerini sağlayabileceklerini kaydetti.

Microsoft, şubat ayında blockchain çözümleri sunmak için Ankr ile ortaklık yapmıştı. Microsoft, Ankr iş birliği ile blockchain veri erişimine ihtiyaç duyan işletmeler için Web3 altyapısı sağlayacak. Axelar, çeşitli zincirler arasında güvenli iletişim sağlamak üzerine inşa edilmiş bir blockchain projesidir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala