bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,542.90 0.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.86 0.82%
bnb
BNB (BNB) $ 618.44 5.38%
solana
Solana (SOL) $ 186.86 1.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630484 1.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.661262 1.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217711 0.63%

MetaMask, Önemli Bir Gizlilik Sorununu Çözüyor

metamask onemli bir gizlilik sorununu cozuyor

Blockchain yazılım şirketi olan ConsenSys’nin başarılı girişimlerinden birisi olan Ethereum tabanlı kripto para cüzdanı MetaMask, kullanıcıların güvenliği için yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Son dönemde MetaMask kullanıcılarını tehdit eden bir güvenlik sorunu pek çok kullanıcının güvenliğini riske atmıştı. MetaMask tarafından yapılan açıklamada söz konusu güvenlik problemi hakkında bir güncellemenin yayınlandığı belirtildi.

MetaMask Cephesinden Önemli Güvenlik Güncellemesi

Ethereum tabanlı kripto para cüzdanı MetaMask, yayınlanan son güncellemeyle birlikte kullanıcıların gizliliğiyle ilgili birkaç önemli sorunu düzelttiğini açıkladı.

metamask onemli bir gizlilik sorununu cozuyor 2

MetaMask daha önce, kullanıcıların kripto uygulamalarına bağlandığında, hesaplarını ayrı tutmak istemeleri senaryosunda bile tüm hesaplarını birbirine bağlamak zorunda kalıyordu. Yeni düzeltme ile birlikte, kullanıcılar uygulamalara bağlanırken hesapları ayrı tutabilecek ve bunun yanında bağlantıları ayrı tarayıcı sekmelerinde tutabilecek. Konu hakkında açıklama yapan MetaMask şu ifadeleri kullandı:

Örnek vermek gerekirse, Hesap 1’i ENS’nizle ilişkili ‘halka açık’ hesabınız olarak kullanabilirken, Hesap 2’yi DeFi değen etkinlikleriniz için kullanabileceksiniz.

MetaMask’ın yeni güncellemesi ayrıca cüzdan uzantısını çalıştırmak için kullanılan üçüncü taraf hizmetlere gönderilen verilerin miktarını da sınırlandırıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala