bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,876.11 1.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,056.60 0.77%
bnb
BNB (BNB) $ 559.56 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 142.62 1.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514364 3.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.493109 7.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153653 1.03%

Mercedes-Benz, Ticari Marka Başvurusunda Bulundu

mercedes benz ticari marka basvurusunda bulunduasdf

NFT ve metaverse başvuruları son dönemde oldukça hızlı bir şekilde artış göstermeye başladı. Son olarak çıkan haberlere göre; Mercedes-Benz NFT ve metaverse odaklı ticari marka başvurusu yaptığını açıkladı.

Mercedes-Benz’den Ticari Marka Başvurusu Hamlesi

Mercedes-Benz, Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne (USPTO) ticari marka başvurusunda bulundu. NFT ve metaverse lisanslı ticari marka avukatı Michael Kondoudis söz konusu bu başvuruyu resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

mercedes benz ticari marka basvurusunda bulunduas

Kondoudis Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Mercedes Benz, Mercedes, S-Class, G-Class ve Maybach ticari marka başvuruları, kripto para birimi, NFT’ler, sanal araç parçaları için perakende mağazalar ve kripto para ticareti için lisansları içerecektir.

Hatırlatmak gerekirse nisan ayında, Hyundai Motor topluluk tabanlı NFT’ler yayınlayan ilk otomobil üreticisi olmuştu. Mayıs ayında McLaren Automotive, benzersiz, sınırlı sayıda üretilen McLaren NFT’ler geliştirmek için MSO LAB ile iş birliği yapmıştı. Bu arada, Formula 1 (F1), Kasım 2023’te yapılması planlanan Las Vegas Grand Prix pisti öncesinde ticari marka başvurusu yaptıktan sonra NFT’lere ve metaverse’e doğru ilerlemeye devam ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala