bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,222.87 3.27%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,995.07 3.47%
bnb
BNB (BNB) $ 563.64 2.51%
solana
Solana (SOL) $ 138.65 12.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52055 4.98%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456998 4.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132413 7.41%

Medya Kuruluşları, FTX Müşterilerini Korumaya Yönelik Kararı Eleştiriyor

FTXi Canlandirma Plani Tribe Capitalin Ilgisini Cekti

Kripto para borsası FTX ile ilgili olarak yeni gelişmeler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu kez ana akım medya kuruluşları FTX müşterilerini korumaya yönelik alınan kararı eleştirmeye başladı. Medya kuruluşlarının yasal temsilcilerinin, müşterilerinin kripto para birimi kullanması nedeniyle FTX’in yeni ve kapsamlı bir istisna hakkına sahip olmadığını iddia ettiği bildirildi.

Medya Kuruluşlarından FTX Kararına İlişkin Eleştiri

FTX müşteri adlarının açıklanmasını savunan dört büyük medya kuruluşu, mühürleme kararına karşı çıktı. Dow Jones & Company, The New York Times ve Financial Times, Yargıç Dorsey’in FTX’e bireysel müşterilerin adlarını tüm dosyalardan kalıcı olarak çıkarma yetkisi veren 9 Haziran tarihli kararına itiraz etti.

medya kuruluslari ftx musterilerini korumaya yonelik karari elestiriyoreff

Bununla birlikte, medya kuruluşlarının yasal temsilcilerinin, FTX’in sırf müşterileri kripto para birimi kullandığı için iflas ifşa gerekliliklerine ilişkin yeni ve kapsamlı bir istisna hakkına sahip olmadığını iddia ettiği bildirildi.

Medya kuruluşları, iflas eden şirketlerin genellikle alacaklılarına borçlu oldukları isimleri ve meblağları açıklamakla yükümlü oldukları gerçeğini savundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala