bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,437.87 0.73%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.77 0.11%
bnb
BNB (BNB) $ 590.17 2.55%
solana
Solana (SOL) $ 187.35 0.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.622166 0.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648957 0.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.199431 8.35%

Paylaş

MediaMarkt Bitcoin ATM Hizmetini Başlattı

mediamarkt bitcoin atm hizmetini baslatti

Almanya merkezli teknolojik ürün satışı yapan mağaza zinciri MediaMarkt bir süredir mağazalarında Bitcoin ATM’leri yerleştirme fikrini dile getiriyordu. Mağaza tarafından yapılan resmî açıklamada Bitcoin ATM’lerinin Almanya mağazalarında kullanıma sunulduğu belirtildi.

Alman Elektronik Mağaza Devi MediaMarkt Bitcoin ATM Hizmeti Sunacak

MediaMarktSaturn Grubu yaptığı son basın açıklamasında, Mayıs ayının başından itibaren, Köln, Frankfurt ve Dortmund mağazalarında 3 Bitcoin ATM’sinin çalışmaya başladığını belirtti. Satürn müşterileri artık yanlarında bulunan nakit para birimlerini Bitcoin (BTC) ya da Ethereum’a (ETH) çevirebilecek. MediaMarkt bu hizmet için Kurant ile ortaklık kurdu ve Kurant tarafından işletilen makineleri kullanan müşteriler satın alma işlemlerini dijital cüzdanlarına da hızlı bir şekilde aktarabilecek.

mediamarkt bitcoin atm hizmetini baslatti 2

Ülkemizde de mağazaları bulunan MediaMarkt, bu hizmetiyle birlikte kripto dünyasına tüketici dostu bir imaj çizmek istiyor. Grubun inovasyon araştırması başkanı Christian Stephan’a göre, özellikle teknoloji noktasına ilgi duyan müşteriler kripto para birimlerine de yoğun ilgi gösteriyor. Şirket kripto endüstrisini yakından takip ettiğini ve yapılan değerlendirmelerle birlikte yenilikleri müşterilerine sunma isteğini yineledi. Sadece Almanya’da 410 mağazası bulunan MediaMarkt’ın bu hizmetinin ilerleyen süreçte diğer ülkelerdeki mağazalarda da kullanıma sunulacağı aktarıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala