bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

Mastercard, Web3 Alanında Yeni Adım Attı

mastercard web3 alaninda yeni adim atti

Dünyanın en büyük ödeme şirketlerinden olan Mastercard, NFT ve Web3 alanında yeni adımlar atmaya devam ediyor. Şirket tarafından yapılan açıklamada Mastercard’ın Web3 Music Accelerator’ı başlattığı belirtildi.

Mastercard Cephesinden Yeni Web3 Hamlesi

Ödeme şirketi Mastercard, kısa bir süre önce NFT.NYC etkinliğinde yaptığı açıklamada, Web3 müzisyenlerinin kariyerlerini ilerletmek için gerekli olan kaynaklara erişebilmelerine yardımcı olmak adına NFT’ler çıkardığını duyurdu.

mastercard web3 alaninda yeni adim atti 2

Mastercard’ın yeni NFT’leri basımı ücretsiz oluyor ve Polygon ile koordineli olarak geliştiriliyor. Mastercard Music Pass NFT, sanatçılarının Mastercard Artist Accelerator programına erişmelerini sağlayan bir dijital koleksiyon ürünü olarak tanımlanabilir. Mastercard’ın yeni programı, sanatçılara yapay zekâ (AI) teknolojisi ve sanatçı Latashá ve Ledger Chief Experience Officer Ian Rodgers gibi Web3 danışmanlarının tavsiyelerine erişim de dahil olmak üzere eğitim araçları sağlıyor.

Konu hakkında açıklama yapan Mastercard’ın pazarlama ve iletişim müdürü ve sağlık hizmetleri başkanı Raja Rajamannar şu ifadeleri kullandı:

Bir şirket olarak, dünyanın dört bir yanındaki insanlara ve ortaklarımıza Blockchain ve dijital varlıkların nasıl kullanıldığını ve teknolojimizin ekosistemi nasıl destekleyebileceğini daha iyi anlamalarına ve güvenmelerine yardımcı olmayı umuyoruz

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala