bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,528.02 0.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,320.16 5.57%
bnb
BNB (BNB) $ 605.67 2.94%
solana
Solana (SOL) $ 142.02 3.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51975 0.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468159 2.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149785 2.83%

Mastercard ile MoonPay’den Web3 ortaklığı

Mastercarddan Stablecoin Adimi1

Küresel ödeme devi Mastercard, Web3 hizmetleri için MoonPay ile ortaklık kurdu. Ortaklık kapsamında Web3 tabanlı deneyimsel pazarlama ve tüketicilere erişimin yeni yollarının hedeflendiği belirtildi.

Mastercarddan Yeni Yapay Zeka Araci22

Mastercard ile MoonPay’den iş birliği

MoonPay, Mastercard ile Web3 araçlarının deneyimsel pazarlamayı nasıl geliştirebileceğini veya Mastercard’ın tüketicileriyle bağlantı kurmanın yeni yollarını birlikte keşfetmeyi amaçlayan bir ortaklık kurduğunu resmen duyurdu.

Şirket ayrıca X hesabından, MoonPay Kurumsal Başkanı Keith Grossman ile Mastercard Pazarlama ve İletişimden Sorumlu Başkanı Raja Rajamannar’ın Las Vegas’taki Money20/20’de iş birliğini duyurduklarını bildirdi. Grossman, Linkedin paylaşımında, “Mastercard, MoonPay’in ETHPass ve daha fazlası dahil olmak üzere tüm Web3 portföyünden yararlanacak ve deneyimsel girişimleri için strateji, kreatif ve ön uç geliştirme çalışmaları için ajansımız Otherlife ile yakın bir şekilde çalışacak” ifadelerini kullandı.

MoonPay, Mastercard ürün ve çözümlerinin entegrasyonu için de çalışacak. MoonPay özellikle Mastercard’ın “Click to Pay”, Mastercard Send ve Mastercard Crypto Credentials gibi araçlarını ödeme çözümlerine dahil edecek. Mastercard Ortaklık Yöneticisi Elizabeth Taylor da “Bu ortaklık ve bizi bekleyenler konusunda heyecanlıyız” dedi.

Ödeme devi, geçen yıl bankaların Paxos ile iş birliği içinde müşterilerine kripto ticareti olanakları sunmalarına olanak tanıyan yeni bir program başlatmıştı. Ayrıca Coinbase ve MoonPay ile birlikte ödemelerini Web3 ve NFT’lere taşımıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala