bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,132.18 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,067.13 0.39%
bnb
BNB (BNB) $ 561.71 1.66%
solana
Solana (SOL) $ 144.09 1.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514707 4.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.493883 9.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15555 2.95%

Mastercard, Blockchain Geliştiricileri ile Birlikte Çalışacak

visa ve mastercard kripto stratejisi hakkinda aciklama yapti 2

Birçok şirket kripto para sektörü ile yakından ilgileniyor. Bu şirket arasında ödeme şirketi Mastercard dikkat çekiyor. Mastercard bu kez kripto kart bağlantılarını genişletmek istemesiyle gündeme gelmişti. Son olarak Mastercard, kötü niyetli kişileri engellemek için Web3 kullanıcı doğrulama çözümünü başlatıyor.

Mastercard, Blockchain Geliştiricileri ile İş Birliği Yapıyor

Küresel finansal hizmetler devi Mastercard, kullanıcı doğrulama standartlarını geliştirmeyi ve dijital varlık alanında kötü aktörler için fırsatları azaltmayı amaçlayan yeni bir Web3 çözümünü piyasaya sürdü. Yani Mastercard, blockchain geliştiricileri Aptos Labs, Ava Labs, Polygon ve Solana Foundation ile birlikte çalışacak.

Twitter’da paylaşılan bir açıklayıcı videoda firma, Web3 ve blok zinciri hizmet sağlayıcılarının, Mastercard tarafından belirlenen standartlara göre doğrulanmış, kullanıcılar arasındaki işlemlerin güvenliğini sağlamaya yardımcı olmak için bir yol oluşturduğunu özetledi.

Mastercard, “Çözüm aynı zamanda düzenlemeleri karşılamak için gerekli olan temel meta verilerin alışverişi yoluyla uyumluluğu desteklemek için tasarlandı. Kötü aktörler için fırsatları ve fonların tamamen kaybolma riskini azaltmaya” yardımcı olması gerektiğini ekledi.

Bu nedenle, kötü aktörler çatlaklardan sızıp benzersiz bir tanımlayıcı elde etse bile, kötü niyetli faaliyetlerde bulundukları tespit edilirse, Mastercard’ın doğrulamalarını iptal etmek için hızlı hareket edebileceği görülüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala