bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,235.75 0.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,070.03 3.12%
bnb
BNB (BNB) $ 578.97 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 167.25 2.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522228 1.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481107 5.82%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152229 0.00%

Manchester United, Tezos ile Sponsorluk Anlaşması İmzalıyor

manchester united tezos ile sponsorluk anlasmasi imzaladi

Kripto ve futbol dünyası son dönemde birbirine oldukça yakılaşmış durumda. Özellikle Socios’un adımları ile artan bu ortaklıklar, özellikle son dönemde artış gösterdi. Son olarak İngiltere merkezli futbol kulübü Manchester United, Blockchain ağı Tezos ile anlaşma imzalayacak.

Anlaşma haberi sonrası Tezos Blockchain ağının yerel token’ı XTZ, CoinMarketCap verilerine göre yüzde 7 arttı.

manchester united tezos ile sponsorluk anlasmasi imzaladi 2

Tezos, Manchester United Sponsorluk Haberi XTZ’ye Yaradı

Blockchain ağı Tezos ve İngiliz futbol kulübü Manchester United arasındaki sponsorluk anlaşması henüz resmi olarak duyurulmadı. Ancak anlaşmanın değerinin yıllık 27 milyon dolar olacağı belirtiliyor.

Tezos, bu anlaşma ile birlikte kulübün eğitim setinde logosunu sergileme hakkına sahip olacak. Rapora göre, Avrupa’nın en prestijli futbol kulüplerinden biri, ortaklık için tanıtım materyalleri için şimdiden çalışmalara başladı.

Kulübün Amerikan sigorta devi Aon ile sekiz yıllık sponsorluk sözleşmesi geçtiğimiz sezonun sonunda sona ermişti. Bunun üzerine Tezos’tan önce, birkaç başka kripto para birimi projesinin değerlendiren takım, İngiliz e-ticaret şirketi Hut Group ile anlaşma sağlamak için görüşmelerde bulunuyordu, ancak kulüp sahiplerine karşı çıkan taraftarlar nedeniyle ortaklık suya düştü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala