bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,000.15 4.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.42 3.53%
bnb
BNB (BNB) $ 608.24 0.09%
solana
Solana (SOL) $ 146.21 7.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523228 4.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472443 6.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150214 6.90%

LUNC için Eleştiriler Devam Etse de Hareketlilik Sürüyor

LUNC icin Elestiriler Devam Etse de Hareketlilik Suruyor

Terra çöküşü ile birlikte fiyatı 100 dolar bandından bol sıfırlı fiyat paritesine geçen LUNC, günümüzde birçok yatırımcıya sahip. Birçok eleştirmen tarafından eleştirilen kripto, yoğun bir yatırımcı ilgisi ile karşılanıyor. Diğer taraftan fiyat konusunda da oldukça iyi performans gösteren LUNC, her ne kadar dalgalı bir fiyat grafiği çizse de yatırımcısını zaman zaman güldürmeyi başarıyor.

LUNC için Eleştiriler Devam Etse de Hareketlilik Sürüyor

LUNC için Eleştiriler Devam Etse de Dalgalı Yükseliş Sürüyor

Geçmişinden oldukça farklı bir konumda bulunan LUNC, oldukça büyük bir yatırımcı kitlesine sahip. Özellikle yakın zamanda açıklanan eski ağ desteği ve Binance’in işlem üzerinden yakım politikasını başlatması, bu trendi daha da harlamış oldu. Fiyat bazında her ne kadar son dönemde pek iyi bir performans gösteremese de LUNC üzerindeki beklentiler büyük.

Diğer taraftan Terra’nın belalı kurucusu Do Kwon için kırmızı bülten ile arama kararının çıkması da projeye çok fazla etki etmedi. Anlık kırmızı mumlar yansa da LUNC fiyat paritesini dalgalı olarak korumayı sürdürüyor. Haberimizin yazımı itibarıyla 0.00031295 dolar seviyesinde fiyatlanan LUNC için güncel veriler ise şu şekilde:


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala