bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,584.04 1.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.06 1.36%
bnb
BNB (BNB) $ 600.66 2.33%
solana
Solana (SOL) $ 142.30 4.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522889 1.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464909 2.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14847 2.78%

LOCG Coin Nedir?

LOCG Coin Nedir

LOCG coin, Legends of Crypto adlı bir platformda kullanılan kripto paradır. Kısaca LOC olarak bilinen bu platform bir tür oyun ekosistemi olma özelliği taşıyor. Ekibin ifadelerine göre bu platform kullanıcılarını adeta bağımlılık derecesinde kendisine çekiyor. Onlara burada çok sayıda hizmet ve işlem olanağı veriliyor. Platformda tek oyunculu, çoklu oyunculu ya da turnuva modu gibi seçeneklerin yer aldığını görüyoruz. İçeriğin devamında bu imkanlardan detaylı olarak bahsedeceğiz. Kripto para piyasası her geçen gün yeni bir yenilikle kullanıcılarını selamlıyor. Dinamik ve kendisini sürekli geliştiren bir yapıya sahip olan bu ekosistem son zamanlarda oyun sektörüyle bir hayli iç içe hale geldi. Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcı mobil ya da video oyunları oynuyor. Özellikle Covid-19 küresel salgınının da etkisini göstermesiyle bu alana duyulan rağbet bir hayli yükseldi. Kripto para girişimcileri bu alandaki potansiyeli bir şekilde kendi ekosistemlerine çekmeyi başarmışa benziyor. Metaverse alanının da popülerlik kazanmasıyla oyun tutkunları kripto para piyasasına giriş yapmaya başladı. Böylece piyasaya yeni kullanıcılar dahil ediliyor. Ekosisteme giriş yapan yeni projeler de kullanıcıların ihtiyaçlarına karşılık vermek için adeta birbirleriyle yarışıyor.

Okumakta olduğunuz içerik boyunca LOCG coin platformundan ve bu platformun kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Bunun yanı sıra burada kullanılan kripto para LOCG coin hakkında da birtakım ilgi çekici verileri siz değerli okurlarımızla bu yazıda paylaşacağız. Yazının takip eden kısımlarında platformun nasıl faaliyet gösterdiğiyle ilgili bilgilere erişebilirsiniz. Blockchain teknolojisinden faydalanan LOCG coin platformu bir tür strateji ve kart oyunudur. Oyna kazan mantığını benimseyen bu platformda metaverse özellikleri sunuluyor. Bu sayede ekip kripto para ekosistemindeki son trendlere de ayak uydurmak istemiş.

LOCG

LOCG Coin Ne Zaman Çıktı?

LOCG coin platformunun ilk çalışmaları 2021 yılında başladı. Platformun kripto parasının borsalarda işlem görmesi 2021 yılının ikinci çeyreğinde başlamış. Projenin ilk andan bu güne kadar sürekli olarak değer kaybetmesi ise dikkat çekiyor. Yani LOCG coin fiyatı neredeyse daima aşağı yönlü seyretmiş. Fiyat ile ilgili veriler aşağıda bulunuyor. Projenin ekip üyeleriyle ilgili olarak detaylı veriler bulunuyor. Bu durumun kullanıcıların güvenini tazeleyici bir özellik olarak yorumlanabileceğini belirtelim. Mik Mironov projenin kurucusu ve CEO’su olarak çalışmalarına devam ediyor. Projenin ardındaki tüm ekip detaylı bir şekilde web sayfası üzerinde listelenmiş. Bu projenin ekibinde yer almak isteyen kullanıcıların web sayfası üzerinden başvuru yapmalarına da imkan veriliyor. Bu sayede hem platformun ekibi genişleyecek hem de imkan arayan kişilere arzu ettikleri olanak sunulacak.

LOCG Coin Fiyatı Nedir?

LOCG coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. LOCG coin ekibi projelerinin kripto para topluluğuna en iyi şekilde tanıtılması için çeşitli çalışmalar yürütmüş. Bu kapsamda iyi bir web sayfası tasarlayan ekip, platform hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlanabileceği bir tanıtıcı evraka maalesef burada yer vermemiş. Whitepaper dosyasının bağlantısının bozuk olması proje hakkındaki gerekli bilgilere erişimi zor hale getiriyor. Genellikle piyasadaki güvenilir projelerin buna benzer evraklar hazırladığını biliyoruz. Söz konusu evraklarda hem teknik verilere hem de kullanıcıların aradığı bazı temel bilgilere yer veriliyor.

LOCG Coin

Coinmarketcap gibi piyasa izleme platformlarına göre LOCG coin’lerden piyasaya en fazla ne kadar arz edilecek öğreniyoruz. Buna göre LOCG coin miktarı toplamda 150 milyon adeti geçmeyecek. Toplam arzın şimdiye dek yalnızca %33’ünün dolaşıma dahil edildiğini görüyoruz. Bu oran yaklaşık olarak 50 milyon milyar LOCG coin’e  karşılık geliyor.

LOCG Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 LOCG coin [mcryptocoin=”LOCG” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. LOCG coin fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”VRA” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. LOCG coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”LOCG” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”LOCG” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

LOCG Coin Kaç Dolar?                            

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 LOCG coin [mcryptocoin=”LOCG” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle LOCG coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,52 dolarla kaydetti. Bununla birlikte LOCG coin yılın en düşük seviyesini ise 0,026 dolarla belirledi.

LOCG Coin Nasıl Çalışmaktadır?

LOCG coin projesi kazan-kazan ve metaverse özelliklerine sahip ve blok zincirinde tahsil edilebilir nitelikler taşıyan bir strateji kart oyunudur. Kullanıcılar bu ekosisteme dahil olarak kendilerine sunulan oyunları oynayabiliyor. Bu oyunlar bir tür metaverse kapsamında kullanıcılara sunuluyor. Ekosistem için gelecek metaverse’ler 2022’de duyurulacak. Oyun, Amsterdam’dan NFT oyun stüdyosu Rbl Labs tarafından geliştiriliyor. LOCG coin ekosisteminin merkezinde, platformun kripto parası yer alıyor. Ekosistemdeki tüm işlemler bu sayede eksiksiz yerine getiriliyor. Projenin web sayfasında yer alan verilere göre ekip halen platformun yeni versiyonunu piyasaya sürmek için çalışmalarına devam ediyor. Projenin sloganı ise şaşırtıcı bir şekilde basit ve inanılmaz bir şekilde eğlenceli olarak dilimize çevrilebilir. Kullanıcılar ücretsiz oyun oynuyor, bu deneyimlerinden gelir elde edebiliyor ve aynı zamanda oyun dahilindeki NFT’leri toplayabiliyor.

LOCG nedir

LOCG Coin Nasıl Satın Alınır?

LOCG coin satın almanın ilk yöntemi platforma dahil olarak sunulan imkanlardan faydalanmaktan geçiyor. Bunun yanı sıra bu kripto paraya platformunda işlem olanağı veren borsalar da bulunuyor. Bu borsalar KuCoin, Gate.io, Uniswap, Hotbit ve ZT olarak sıralandırılabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala