bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,563.65 1.07%
bnb
BNB (BNB) $ 609.94 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.37 1.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.620047 1.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647295 0.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214458 8.48%

LG Electronics, Web3 Alanında İş İlanı Yayınladı

lg electronicsasdd

Kripto para sektörünün hızla gelişme kaydetmesi ile beraber birçok şirket bu sektörde yer almak için ekibini geliştiriyor. Son olarak çıkan haberlere göre; LG Electronics, resmi web sitesinde şirketin büyüyen Web3 işini yönetmek için baş teknik sorumluları işe aldığını duyurdu.

LG Electronics, Web3 Alanını Genişletmek İstiyor

LG Electronics, son dönemde popülaritesi artan Web3 teknolojisi için kolları sıvamış durumda. Son olarak LG, bünyesine Web2 alanında çalışacak birini katacak.

İlk olarak işe alınacak kişi, Blockchain ve Web3 alanında yeni işler geliştirecek ve küresel Web3 sektöründeki ortaklıkları güvence altına alacak. Ayrıca bu kişiden, dApp tasarlaması, geliştirmesi ve Blockchain ile Web3 hizmetleri üzerinde araştırma yapması bekleniyor.

lg electronics web3 alaninda is ilani yayinladidd

Eylül ayında LG Electronics, Hedera Hashgraph Blockchain’inde çalışan “Wallypto” adlı ilk merkeziyetsiz kripto cüzdanını piyasaya sürdü. LG Electronics, basın açıklamasına göre, 2022’nin üçüncü çeyreğinde toplam satışlarda yaklaşık 15 milyar dolar kaydetti.

Son olarak belirtmek gerekirse pozisyonlar için bir ön koşul, Blockchain teknolojisini ve NFT yardımcı programını anlamak.  Şubat ayında da LG Electronics, resmi bir açıklamada Blockchain tabanlı yazılımların geliştirilmesini ve satışını, kripto varlıklarının ticaretini ve komisyonculuğunu gelecekteki iş hedefleri olarak duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala