bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,272.02 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.12 0.28%
bnb
BNB (BNB) $ 580.33 0.13%
solana
Solana (SOL) $ 173.43 0.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521081 0.65%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479955 0.48%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154016 0.95%

Ledger CEO’su, personel sayısının azaltılacağını açıkladı

ledger 1

Kripto cüzdan şirketi Ledger, makroekonomik koşullar sebebiyle personel sayısını azaltma yoluna gidiyor.

Ledger CEO’su Pascal Gauthier, konuyla ilgili olarak çalışanlarına göndermiş olduğu bir mail’de şu ifadelere yer verdi:

“Şirketin uzun ömürlü olması için kararlar almaya devam etmeliyiz. Makroekonomik koşullar, gelir elde etmemiz konusunda sıkıntı yaşamamıza sebep oldu. Mevcut piyasa koşullarına ve gerçekliklere yanıt olarak küresel iş dünyasındaki rolümüzü sınırlandırmamız gerekiyor. Ne yazık ki bu, personel sayımızı %12 oranında azaltacağımız manasına geliyor”

Fransa merkezli şirket, çalışanların çıkış sürecinde bir problem yaşamayacağını bunun için gerekli kaynaklara sahip olduklarını dile getirdi.

“Daha güçlü çıkacağız”

Ledger CEO’su, bu dönemden daha güçlü bir şekilde çıkacaklarına inandığını söyledi ve şirketteki herkesin bir lider olarak yükseleceğine inandığını vurguladı.

“Yolculuğumuzun bir sonraki aşamasında şunu bilmeniz gerekiyor: Bu dönemden daha güçlü çıkacağız ve Ledger’daki herkesin yükseleceğine inanıyorum”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala