bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,241.21 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,071.60 0.57%
bnb
BNB (BNB) $ 559.49 1.76%
solana
Solana (SOL) $ 145.51 4.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502213 0.52%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46887 4.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15277 2.64%

Launch House, Web3 Odaklı 10 Milyon Dolarlık Fon Başlattı

launch house web3 odakli 10 milyon dolarlik fon baslattiad

Kripto para piyasasının hızlı bir şekilde ilerleme kaydetmesi ile beraber birçok şirket kripto sektörüne adım atmış durumda. Son olarak Yeni Silikon Vadisi’ni inşa etmeye adanmış bir başlangıç ​​topluluğu olan Launch House, ilk fonu House Capital’i, topluluğu içindeki erken aşamadaki şirketlere ve harici yüksek büyümeli girişimlere yatırım yapma taahhüdüyle 10 milyon dolar ile piyasaya sürdü. Söz konusu yatırım fonu Web3 odaklı olacak.

Launch House’dan Web3 Odaklı 10 Milyon Dolarlık Fon

Kripto para piyasası, yapılan yatımlar, finansman turları ve oluşturulan fonlarla birlikte büyüyor. Bu büyüme birçok şirketin kripto piyasasına yönelmesini sağlıyor. Launch House Web3 odaklı 10 milyon dolarlık fon başlattı. Kısa süre önce Anthony Scaramucci’nin yatırım şirketi SkyBridge Capital de Web3 fintech’lerine ve büyüyen kripto şirketlerine yatırım yapılacak bir don başlatmıştı.

0x0 1

Launch House Kurucu ortak Brett Goldstein konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Launch House temelde yeni başlayanlar için bir üyelik topluluğudur. Los Angeles’taki bu evde ya da New York’taki bu evde yaşadıkları ve başlangıçlarını bu evlerde kurdukları bu birlikte yaşayan ikamet programlarımız var.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala