bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,886.12 1.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,062.07 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 557.93 0.23%
solana
Solana (SOL) $ 142.62 0.78%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516603 3.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478877 2.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152827 0.79%

Kripto Varlık Yöneticisi Hashdex, Web 3 ETF’si Başlattı

kripto varlik yoneticisi hashdex web 3 etfsi baslatti 2

Birçok şirket kripto para birimlerinin benimsenmesi ile birlikte bu alandaki gelişimlerini hızlandırmış durumda. Bu kez kripto varlık yöneticisi Hashdex, Brezilya’nın B3 borsasında bir Web3 borsa yatırım fonu (ETF) başlattığını duyurdu.

Hashdex, Web 3 ETF’sini Brezilya’nın B3 Borsasında Başlattı

Kripto varlık yöneticisi Hashdex, şu anda yaklaşık 6.1 milyon dolarlık net varlığa sahip olan ve 1.270 yatırımcıyı çeken Brezilya’nın B3 borsasında, Web3 borsa yatırım fonu (ETF) WEB311’i başlattı.

Söz konusu olan ETF, şu anda Ethereum (ETH) Cardano (ADA), Solana (SOL), Polkadot (DOT), Algorand (ALGO), Tezos (XTZ) ve Cosmos (ATOM) dahil olmak üzere yedi akıllı sözleşmeli halka açık zincir varlığına yatırım yapıyor.

kripto varlik yoneticisi hashdex web 3 etfsi baslatti

Hashdex CEO’su ve kurucu ortağı Marcelo Sampaio konu ile ilgili şunları söyledi:

Web3’ün internetin geleceğini temsil ettiğine ve blok zinciri teknolojisi aracılığıyla sunulan olanakların bir başka göstergesi olduğuna inanıyoruz. WEB311 ETF, yalnızca web3’ü destekleyen akıllı sözleşme platformlarına erişim sağlamakla kalmaz, aynı zamanda geleceğin internetinin ana motoru olacak projelere yatırım yapmak için erişilebilir.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Brezilya merkezli HashDex, şirketin “dünyanın ilk” DeFi ETF’si olarak tanımladığı ETF’ini başlatmak için onay almıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala