bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,692.80 2.56%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,093.51 1.57%
bnb
BNB (BNB) $ 589.20 3.39%
solana
Solana (SOL) $ 135.20 5.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514074 1.30%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452652 2.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144541 2.91%

Kripto Para Borsası Coinbase, Binance USD’yi Askıya Alıyor

kripto para borsasi coinbase binance usdyi askiya aliyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinbase, rakibi olan günlük işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in stablecoin’i Binance USD hakkında yeni bir karar aldığını açıkladı. Coinbase, Binance Stablecoin’ini askıya alacağını duyurdu.

Coinbase Cephesinden Binance USD Kararı

Amerika Birleşik Devletleri merkezli kripto para borsası Coinbase yaptığı son Twitter paylaşımında, Binance USD ile ilgili yeni bir karar aldığını belirtti. Coinbase tarafından yapılan açıklamada, Binance USD stablecoin’inin stablecoin listeleme standartlarını karşılamaması sebebiyle 13 Mart tarihinden itibaren Binance USD (BUSD) alım satımını askıya alacağını belirtti.

kripto para borsasi coinbase binance usdyi askiya aliyor 2

Konu hakkında açıklama yapan Coinbase sözcüsü, “Binance USD ticaretini askıya alma kararlılığımız, kendi dahili izleme ve inceleme süreçlerimizin bir eseridir. Binance USD’yi incelerken, artık listeleme standartlarımızı karşılamadığını ve bu sebeple askıya alınması gerektiğine karar verdik.” ifadelerini kullandı.

Binance USD’nin platformda askıya alma süreci Coinbase, Coinbase Pro, Coinbase Exchange ve Coinbase Prime’ı kapsayacak. Coinbase, kullanıcıların yine de BUSD fonlarına erişebileceklerini ve istedikleri zaman çekme işlemi yapabileceklerini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala