bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,078.78 0.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,540.45 0.69%
bnb
BNB (BNB) $ 618.67 6.28%
solana
Solana (SOL) $ 185.70 1.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.631457 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.660097 2.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214651 2.11%

Kripto Para Borsası Bittrex, ABD Operasyonları Hakkında Yeni Bir Karar Aldı

kripto para borsasi bittrex abd operasyonlari hakkinda yeni bir karar aldi

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), son dönemde kripto şirketlerine sert baskılar uygulamaya devam ediyor. Bu noktada SEC başkanı Gary Gensler, her defasında kripto borsalarına ve kripto projelerine sert yaptırımlar uygulanacağının sinyalini verse de diğer ülkelerin de benzer kararlar alması için Gary Gensler, görüşmeler yapmaya devam ediyor. Yaşanan bu olayların ardından kripto para borsası Bittrex cephesinden yeni bir ABD kararı geldi.

Bittrex, ABD Operasyonlarını Sonlandırıyor

Son dönemde Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kripto projeleri üzerinde artan baskıları pek çok kripto şirketini olumsuz etkiliyor. Bu noktada kripto para borsası olarak faaliyet gösteren Bittrex, ABD operasyonları hakkında yeni bir karar aldı. Kripto para borsası Bittrex tarafından yapılan açıklamada, şirketin ABD operasyonlarını sonlandırdığı açıklandı.

kripto para borsasi bittrex abd operasyonlari hakkinda yeni bir karar aldi 2

Konu hakkında açıklama yapan Bittrex’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Richie Lai, şirketin ABD operasyonlarının sonlandırılacağını açıkladı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Devam eden düzenleyici belirsizliğin ortasında ve ABD düzenleyici kurumlarının yeniliği teşvik edecek ve Amerikan ekonomisini geliştirecek mantıklı politikalara yönelmemesinin bir sonucu olarak Bittrex ABD, 30 Nisan 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere ABD operasyonlarını sonlandırmak gibi zor bir karar aldı. Bu karar doğrultusunda Bittrex’in ABD operasyonlarının sonlandırılacağını üzülerek belirtmek isteriz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala