bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,706.87 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,240.33 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 606.74 1.47%
solana
Solana (SOL) $ 158.71 2.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548403 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.507368 2.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162101 1.75%

Kripto Odaklı Banka Silvergate, Tasfiye Ediliyor

kripto odakli banka silvergate tasfiye ediliyor

Zor durumdaki kripto odaklı banka olan Silvergate Bank ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Son dönemde pek çok kripto şirketi ile anlaşmaları askıya alınan Silvergate Bank’ın kısa bir süre önce yeniden yapılandırma planı üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı. Yapılan son açıklamaya göre Silvergate Bank’ın çatı şirketi olan Silvergate Capital Corporation, bankayı tasfiye edeceğini ve operasyonları durduracağını açıkladı.

Silvergate Operasyonlarını Durduruyor

Silvergate Capital Corporation tarafından yapılan yeni açıklamada, kripto para alanında önde gelen bankalardan birisi olan Silvergate Bank’ı yürürlükteki düzenleyici süreçlere uygun olarak operasyonları durduracak ve banka gönüllü olarak tasfiye edilecek.

kripto odakli banka silvergate tasfiye ediliyor 2

Silvergate Capital tarafından Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yapılan bir dosyalamada, “Son endüstri ve düzenleyici gelişmelerin ardından, Silvergate, banka operasyonlarının düzenli bir şekilde tasfiye edilmesinin ve bankanın gönüllü olarak tasfiye edilmesinin ileriye dönük en iyi yol olduğuna inanıyor. Bankanın tasfiyesi ve üzerinde uzlaştığı tasfiye planı, tüm mevduatların tamamen geri ödenmesini içeriyor. Bununla birlikte şirket iddiaları en iyi şekilde nasıl çözeceğini ve kalan varlıklarını nasıl koruyacağı konusunda da çalışmalar yapıyor.” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala