bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,549.76 5.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,103.52 3.50%
bnb
BNB (BNB) $ 585.04 4.20%
solana
Solana (SOL) $ 143.38 4.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53171 1.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468214 2.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144105 8.67%

KPMG Kanada, Bilançosuna Bitcoin ve Ethereum Ekledi

KPMG Kanada Bilançosuna Bitcoin ve Ethereum Ekledi

Kripto para dünyası gün geçtikçe daha geniş kesimlerce kullanılmaya devam ediyor. Son olarak KPMG Kanada da bilançosuna Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) eklediğini açıkladı. Şirket, kripto varlıklara yaptığı ilk doğrudan yatırım ile hazinesine kripto varlık tahsisini tamamladı.

KPMG Kanada Bilançosuna Bitcoin ve Ethereum Ekledi 1

KPMG Kanada, Bitcoin ve Ethereum’a Yatırım Yaptı

150 yılı aşkın bir süredir danışmanlık, muhasebe, denetim ve vergi hizmetleri sunan KPMG Kanada, kripto paralara yatırım yapan şirketler arasında yerini aldı. Bilançosuna Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ekleyen şirket ek olarak hazine tahsisini denetlemek ve onaylamak için bir yönetişim komitesi de kurdu. 

KPMG Kanada Danışmanlık Hizmetleri Kanada Yönetici Ortağı Benjie Thomas, konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

“Kripto varlıklar olgunlaşan bir varlık sınıfıdır. Büyük sigortacılara ve emeklilik fonlarına yönelik riskten korunma fonları ve aile ofisleri gibi yatırımcılar, kripto varlıklara giderek daha fazla maruz kalıyor ve bankalar, finansal danışmanlar ve aracı kurumlar gibi geleneksel finansal hizmetler, kripto varlıkları içeren ürün ve hizmetler sunmayı araştırıyor. Bu yatırım, kurumsal Kripto varlıkların ve Blockchain teknolojisinin benimsenmesi büyümeye devam edecek ve varlık karışımının düzenli bir parçası haline gelecek.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala