bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,910.86 4.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,063.00 4.32%
bnb
BNB (BNB) $ 546.94 3.76%
solana
Solana (SOL) $ 134.57 11.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.490352 3.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459582 3.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154567 4.95%

Justin Sun ve Tron DAO Binance’nin Kurtarma Fonuna Katkıda Bulunacak

justin sun ve tron dao binancenin kurtarma fonuna katkida bulunacakrtt

Kısa süre önce Aptos Labs ve Jump Crypto, Binance’in liderlik yaptığı 1 milyar dolarlık sektör kurtarma girişimine 50 milyon dolar destek vermeyi taahhüt eden kripto şirketleri arasında yer aldı. Son olarak Tron DAO ve milyarder kurucusu Justin Sun, Binance’in kurtarma fonuna sermaye katkısı yapmak için başvurdu.

Justin Sun ve Tron DAO da Binance’nin Kurtarma Fonuna Destek Oluyor

Binance, CEO Changpeng Zhao’nun daha önce fonu başlatma planının sinyalini vermesinden sonra dün fonun ayrıntılarını yayınladı. Binance araca ilk 1 milyar doları akıttı. Bu arada, Jump Crypto, Polygon Ventures, Aptos Labs, Animoca Brands, GSR, Kronos ve Brooker Group, yaklaşık 50 milyon dolarlık bir başlangıç ​​taahhüdü üzerinde anlaştı.

justin sun ve tron dao binancenin kurtarma fonuna katkida bulunacakttg
Ukraine, Odessa – October, 9 2021: Binance mobile app running at smartphone screen with Binance logo at background. Binance one of the world’s leading cryptocurrency exchange and trading platform

Tron DAO sözcüsü konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Duyurudan haberimiz yoktu. Farklı oyuncular muhtemelen farklı zamanlarda Binance ile iletişime geçmiştir. Bu finansman girişimine katılmak için zaten başvurduk ve yakında onlardan haber alacağız.

Binance, fonun merkezinde kripto borsası FTX bulunan Sam Bankman-Fried’in kripto şirketleri imparatorluğunun çöküşünün kripto endüstrisine verdiği zararın bir kısmını azaltabileceğini umuyor. Yatırım şirketlerinden erken aşamadaki DeFi projelerine kadar sektördeki çok çeşitli işletmeler FTX’in çöküşünden etkilendi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala