bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,834.84 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.79 0.43%
bnb
BNB (BNB) $ 589.74 2.29%
solana
Solana (SOL) $ 135.68 5.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512808 1.88%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452623 3.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143987 4.26%

JPMorgan CEO’su Dimon: Bitcoin (BTC) hakkında son kez konuşuyorum

jpmorgan ceosu dimon fed enflasyonun kontrolunu biraz kaybetti

JPMorgan’ın kripto karşıtı CEO’su Jamie Dimon, Bitcoin hakkında son konuşmasını yaptığını söyledi. CNBC yayınına katılan Dimon, daha önce de defalarca olduğu gibi Bitcoin’e (BTC) olan şüphelerini dile getirdi.

Dimon, “Kişisel tavsiyem Bitcoin’e bulaşmayın” dedi. Geçen hafta onaylanan Bitcoin ETF’ler ilk üç işlem gününde 10 milyar doları aşkın hacim gördü. Yeni nesil piyasalarla beraber geleneksel piyasalarda gösterdiği performansla da gündemdeki yerini koruyan kripto paraya Dimon birçok kez eleştirilerini sunmuştu.

Bugüne kadar neler dedi?

2017’de CEO, hükümetlerin bir gün Bitcoin’i “ezeceğini” söylemişti. O tarihte oldukça sert ifadelerle konuşan Dimon, “bunu satın alacak kadar aptal” insanlar eninde sonunda “bedelini ödeyecek.” sözleriyle kripto yatırımcılarına saldırmıştı. Aradan geçen zamanda kripto sayısız zengin yaratırken Dimon’un görüşleri ise değişiklik göstermedi.

Dimon, 2022’de “Bitcoin’in kendisi abartılı bir dolandırıcılıktır.” demişti. Daha sonra 2022’de, “Bitcoin gibi para birimi olarak adlandırdığınız kripto token’lara karşı büyük bir şüpheciyim. Bunlar merkezi olmayan ponzi şemalarıdır.” dedi. Son olarak CEO 2023’te, ABD Temsilciler meclisi önünde Bitcoin’in değersiz olduğunu düşündüğünü söyleyerek “Hükümetin yerinde olsam yasaklardım” dedi.

Aynı zamanda JPMorgan, diğer finansal varlıkları tokenize etmek ve kendi coin’ini inşa etmek gibi birçok kripto işine devam etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala