bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,967.41 4.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,108.38 2.84%
bnb
BNB (BNB) $ 560.44 2.90%
solana
Solana (SOL) $ 145.28 7.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501547 1.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467868 4.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153114 3.69%

JGN Coin Nedir?

JGN coin

JGN coin, Binance akıllı zinciri üzerinde yer alan bir platformda kullanılan kripto paradır. Juggernaut olarak bilinen bu platform kullanıcılarına birtakım kripto para işlemleri sunuyor. Merkezsiz finans (DeFi) ve NFT’ler ile ilgili faaliyet gösteren platform sektördeki ihtiyaçları gidermeyi hedefliyor. Kripto para piyasasında yaşanan son gelişmeler daha çok DeFi ve NFT’leri ilgilendiren projelerden oluşuyor. Metaverse gibi terimlerin popülarite kazanmasıyla geliştiriciler de çalışmalarını bu alana yönlendirdi. Juggernaut platformu da bu alanda faaliyet verecek projeler arasında yer alıyor. DeFi alanının ulaştığı büyüklüğü göz önünde bulunduran ekip büyük pastadan bir şekilde pay almanın yollarını arıyor. Yazımıza konu olan Juggernaut platformunda kullanılan kripto para JGN coin’lerdir. Bu içerik boyunca Juggernaut platformundan ve bu platformun kripto para ekosistemine neler kazandırdığından bahsediyor olacağız. Üstelik burada kullanılan kripto para JGN coin’ler ile ilgili olarak da birtakım ilgi çekici verileri sizlerle bu yazıda paylaşacağız.

DeFi’nin bir sonraki evrimi gerçekleştiğinde bu alan yalnızca finans alanını kapsamayacak diyen JGN coin ekibi bir hayli iddialı görünüyor. DeFi’ye yön vermeyi planlayan ekip Juggernaut platformuyla kullanıcılarının karşısına çıkıyor. JGN coin ekibi DeFi’nin gelecekte tüm varlıkların ve yeniliklerin gerçek hayattaki finansal kullanım durumlarına ve felsefesine dönüşeceğini savunuyor. Juggernaut platformu DeFi ve NFT’leri daha iyi hale getirmek için yeni nesil blok zinciri altyapısını kurmayı hedefliyor. Bu sayede kripto para piyasasında yer alan kullanıcılar NFT’lerden ve DeFi alanında sunulan diğer olanaklardan çok daha kolay bir şekilde faydalanabilecek. Bu durum hem kripto para ekosistemine hem de kullanıcılara birer artı olarak yansıyabilir. Böylesi projelerin başarıya ulaşması ekosistemin gelişimine önemi yadsınamayacak faydalar sağlayabilir.

JGN Coin Nedir

JGN Coin Ne Zaman Çıktı?

JGN coin projesinin ilk faaliyetlerinin 2020 yılında gerçekleştiğini söylemek mümkün. Projenin web sayfasında aradığımız bilgilere ulaşabileceğimiz bir tanıtıcı evrak bulunmuyor. Bu nedenle JGN coin ne zaman çıktı gibi soruların yanıtlarını Coinmarketcap gibi piyasa izleme platformlarından elde etmeye çalışıyoruz. Bu tip piyasa izleme platformları bir kripto parayı listelemeden önce o proje için çeşitli kriterler getiriyor. Kullanıcıların aydınlatılması için bu verilerin belirtilmesini isteyen platform böylece piyasanın güvenilirliğini de artırıyor. Coinmarketcap üzerinden elde ettiğimiz verilere göre JGN coin ilk borsa işlemlerine 2020 yılının son çeyreğinde başlamış.

Projenin web sayfasında kurucu ekip ile ilgili detaylı bilgilere yer verilmiş. Buna göre Nacho Llanillo Juggernaut platformunun kurucu ortaklarından. DeFi ve blockchain teknolojisi alanlarında tanındık çalışmalara imzasını atan bu isim şimdi de Juggernaut ile dikkatleri üzerinde topluyor. Girish Kamsali ise projenin teknolojisinden sorumlu kişi olarak çalışmalarına devam ediyor. Bu ismin de dünyaca ünlü dev teknoloji firmalarında başarılı bir geçmişe sahip olduğunu söylemek yanlış olmaz. Mohamed Timbo ise projenin pazarlama faaliyetlerinden sorumlu. Juggernaut ekibinde, kripto para alanında başarılara imza atmış kişilerin danışman olarak yer aldığını da ifade edelim. Eric Lifson ve Michael Sigaras adlı iki danışmanı bulunan ekip geleceğe yönelik alacağı kararlarda bu ikiliden destek alıyor. Proje kapsamında şimdiye dek başarılı ortaklıklara imza atıldığını görüyoruz. Bu sayede JGN coin yeni kullanıcılara ulaştırılmış.

JGN Coin Fiyatı Nedir?

JGN coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Proje ekibi Juggernaut platformunun kripto para topluluğuna tanıtılması için detaylı bir tanıtıcı evrak hazırlamamış. Yani projenin geçerli bir whitepaper dosyası bulunmuyor. Bu durum projenin hanesine bir eksi olarak yansıtılabilir. Whitepaper dosyasının olmaması proje hakkında ulaşılacak verilerin daha az güvenilir olması sonucunu doğuruyor. Kullanıcıların JGN coin’e güven duyması bu yüzden biraz daha zorlaşıyor diyebiliriz. Coinmarketcap üzerinden temin edilen verilere göre JGN coin’lerden piyasaya en fazla 150 milyon adet arz edilebilecek. Bu miktarın şimdiye dek yaklaşık %26’sı dolaşıma dahil edilmiş. Bu oran ise 39 milyon civarında JGN coin’e karşılık geliyor.

JGN nedir

JGN Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 JGN coin 0,902804 TL TL’den işlem görüyor. JGN coin fiyatı son 24 saat içerisinde 0.70% değişim gösterdi. JGN coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 196,480 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 2,780,016 dolar seviyesinde.

JGN Coin Kaç Dolar?                               

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 JGN coin $ 0.027728 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle JGN coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 5,4 dolarla kaydetti. Bununla birlikte JGN coin yılın en düşük seviyesini ise 0,086 dolarla belirledi.

JGN Coin Nasıl Çalışmaktadır?

JGN coin, Juggernaut platformunda kullanılan kripto paradır. Juggernaut platformu ise Binance akıllı zincirinden güç alan bir blockchain girişimidir. Platformdaki kullanıcıların NFT işlemleri yapılmasına imkan sağlanıyor. Bunun yanı sıra Juggernaut ekosisteminde kullanıcıların faydalanması için bir tür NFT borsası oluşturulmuş. JGN coin’leri stake etmek isteyen kullanıcıların çeşitli ödüller elde etmesi de mümkün. Juggernaut platformunun dinamik bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliriz.

JGN

JGN Coin Nasıl Satın Alınır?

JGN coin satın almak için kripto para borsalarını kullanabilirsiniz. JGN coin alım satımına imkan veren borsalar arasında Gate.io, Uniswap, Bittrex ya da MEXC gibi isimler yer alıyor. Dünyaca ünlü borsalardan Bittrex üzerinde USDT vasıtasıyla JGN coin satın alabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala