bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Japon Sosyal Medyası Line NFT Pazarı Başlatıyor

japon sosyal medyasi line nft pazari baslatiyor

Dev mesajlaşma hizmeti Line NFT ekosistemine dahil olma çabasında. Japon sosyal medyası Line NFT pazarını ülkedeki çeşitli eğlence şirketleriyle ortaklıklar kurarak 13 Nisan’da başlatacak.

LINE NFT olarak adlandırılan platform, şirketin tescilli ağı LINE Blockchain üzerinde çalışacak.

Platformda NFT basan kullanıcıların bunları LINE BITMAX cüzdanında saklaması gerekecek. Bu nedenle, kullanıcılar arasında NFT alışverişi yalnızca tescilli Line cüzdan hizmeti aracılığıyla mümkün olacak.

LINE NFT piyasaya sürüldüğünde, Japonya’daki kripto koleksiyoncularına adanmış en yeni çevrim içi alışveriş merkezi olacak.

Line NFT Pazarı Z Holdins’in DOSI’sinden Ayrı Olacak

Eğlence sektöründeki birkaç büyük şirketle ortaklık kuran pazar, LINE NFT lansmanının bir parçası olarak Yoshimoto Stamp NFT’nin satışının yanı sıra Yoshimoto’dan sınırlı bir NFT video koleksiyonunu da içerecek.

Lansman ortaklarından bazıları, popüler eğlence franchise Yoshimoto Kogyo, video oyunu geliştiricisi Square Enix ve popüler manga Patlabor‘u içeriyor.

Lansmandan sonra, NFT’leri Line’ın mesajlaşma hizmetine avatar olarak entegre etme planları var.

Line ayrıca NFT’leri resmi pullarına ve çıkartmalarına dahil etmeyi planlıyor.

Line Corp. ve Z Holdings, SoftBank’ın Z Holdings ile yan kuruluşları fakat Line’ın platformu, Z Holdings’in ilkbaharda daha sonra piyasaya sürülecek olan küresel NFT platformu DOSI‘den ayrı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala