bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,536.29 0.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,153.62 1.15%
bnb
BNB (BNB) $ 613.17 1.44%
solana
Solana (SOL) $ 148.28 3.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527383 1.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472254 1.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151832 2.09%

Jack Dorsey’nin Şirketi Bitcoin Madenciliği için Uzman Arıyor

jack dorseynin sirketi bitcoin madenciligi uzmanlari ariyor

Kripto para dünyasının en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Twitter’ın eski CEO’su Jack Dorsey, yeni bir haberle yine gündeme geldi. Öyle ki Jack Dorsey’nin Block (eski adı ile Square) adlı şirketi, Bitcoin başta olmak üzere kripto madencilik alanında tecrübeli uzmanlar için iş ilanı yayımladı.

İş bulma odaklı platform LinkedIn üzerinden paylaşılan ilanın rol tanımı ise Bitcoin madenciliği için uygulamaya özel bir entegre devre (ASIC) üzerinde çalışan bir geliştirici ekibine katılmak üzere deneyimli bir tasarımcıyı olarak belirlenmiş durumda.

jack dorseynin sirketi bitcoin madenciligi uzmanlari ariyor2

Jack Dorsey’nin Block Şirketi Bitcoin Madenciliği Üzerin Çalışıyor

Twitter’ın eski CEO’su Jack Dorsey, uzun süredir Bitcoin üzerine çalışmaları ile biliniyor. Kendisinin de Bitcoin madenciliği yaptığını açıklayan Dorsey bu alanda çalışmalarını hızlandırıyor. Geçtiğimiz yıl Block’un (o zamanlarki adı Square) Bitcoin madenciliği yapabileceğini açıklayan Dorsey, bu alanda çalışmalarına başlamıştı.

Son olarak yapılan bu iş ilanı, Dorsey’nin gelecek madencilik planlarının 2. sinyali olabilir. Öyle ki iş ilanı, özel silikon tasarımları ve açık kaynak işbirliğine dayalı bir Bitcoin madencilik sistemi inşa etme ve geliştirme planlarına ilişkin Dorsey’in önceki açıklamalarıyla oldukça uyumlu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala