bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,063.16 0.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,066.33 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 560.39 0.61%
solana
Solana (SOL) $ 143.97 0.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515149 3.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496481 7.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155457 1.21%

Jack Daniels, Metaverse Odaklı Ticari Marka Başvurusu Yaptı

hong kongun demiryolu operatoru metaversede istasyon insa edecek 2

NFT ve metaverse kavramlarının hızla gelişmesi ile bu alana yapılan yatırımlar da artmaya başladı. Bu artış ile beraber birçok ünlü markalar Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne (USPTO) başvuru yapmaya başladı. Bu kez ticari marka başvurusu yapan isim viski markası Jack Daniels oldu.

Söz konusu açıklama lisanslı ticari marka avukatı Michael Kondoudis tarafından Twitter üzerinden açıklandı:

Viski Markası Jack Daniels’dan Ticari Marka Başvurusu

Viski markası Jack Daniels, üç ticari marka başvurusu ile metaverse alanına ilgi gösteren en son marka olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle şirket, metaverse’de NFT onaylı medya, sanal içecekler, barware, giyim, dijital cüzdanlar ve koleksiyon ürünleri satmak amacıyla ticari markalar için başvuruda bulundu. 

Dosyanın bir kısmı, Jack Daniels’ın içecek ve giyim alanında bilgi sağlamak için indirilmiş bilgisayar yazılımı sağlamaya çalıştığını belirtiyor. 

Ayrıca hatırlatmak gerekirse kısa süre önce Fransız modaevi olarak kurulan Hermes, NFT ve metaverse odaklı ticari marka başvurusunda bulundu. Hermes, 26 Ağustos’ta Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne (USPTO) metaverse odaklı başvuru yaptı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala