bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,200.74 0.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,175.19 1.45%
bnb
BNB (BNB) $ 605.95 0.04%
solana
Solana (SOL) $ 154.36 0.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545718 2.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.518496 1.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158415 1.19%

Huobi, Asya Genel Merkezi için Singapur’u Seçti

huobi asya genel merkezi icin singapuru secti

Çin’in en büyük kripto para borsası olan Huobi, Çin’den çıkışının ardından yeni bölge merkezi olarak Singapur’u seçti. Huobi’nin Kurucu ortağı Du Jun; Singapur’daki düzenleyici sorunlarına rağmen bölge merkezi olarak Singapur‘u seçtiklerini duyurdu. Bunun yanında Du Jun, borsanın Avrupa’da Fransa veya Birleşik Krallık’ta da bölgesel bir merkez arayışında olduğunu da açıkladı.

Huobi’nin Asya Genel Merkezi Artık Singapur

Çin’in en büyük kripto borsası Huobi‘nin yıllardır Singapur‘da ofisi olduğunu belirtmekte fayda var. Ayrıca Huobi Group’un Kurucu ortağı Du Jun; yakın zamanda odağın Pekin dışına kaydırmasıyla, Singapur’un şirketin yeni üssü haline geldiğini söyledi. 

huobi asya genel merkezi icin singapuru secti

Bakıldığı zaman son düzenleyici engeller göz önüne alındığında; Huobi‘nin Singapur‘u bölgesel merkez olarak seçmesi oldukça şaşırtıcı. Çünkü Kasım ayının başlarında şirket, 31 Mart 2022’den itibaren Singapur merkezli kullanıcılara hizmet vermeyi durduracağını açıklamıştı.

Ayrıca Huobi’nin şaşırtıcı hamlelerinden biri de Çin’de kripto varlık borsalarına uygulanan baskılar nedeniyle, ülkeden çekilme kararı alan Huobi dün, Çin’de yeni bir şirket kurduğunu duyurması oldu.

Huobi‘nin, Singapur’da resmi bir merkez kurması ve Eylül ayında Çin’deki tüm kripto hizmetlerini kaldırmasıHuobi‘nin Çin’den kopuşun sinyalini vermişti. 2013 yılında Çin’de kurulan Huobi, bu yılın sonuna kadar tüm Çin kullanıcılarını çıkartacağını söylemişti.

Ayrıca Huobi Group’un Kurucu ortağı Du Jun; Güneydoğu Asya’da ticaret kullanıcı sayılarının dört katına çıktığı ve Güneydoğu Asya’nın çok iyi bir pazar olduğunu da sözlerine ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala