bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,402.26 2.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.71 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 559.54 1.90%
solana
Solana (SOL) $ 145.73 6.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504706 1.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471089 4.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153092 3.08%

Hindistan Maharashtra Eyaleti, Blockchain Teknolojisini Kullanacak

hindistan maharashtra eyaleti blockchain teknolojisini kullanacakd

Blockchain teknolojisi son dönemde oldukça hızlı gelişme kaydetmeye başladı. Bu gelişmeler ışığında birçok ülke bu konudaki çalışmalarına hız vermiş durumda. Son olarak Hindistan’ın Maharashtra eyaleti, tüketici güvenini artırmak ve yeni edinilen gayrimenkullerin elektronik kayıt kullanımını artırmak için Blockchain teknolojisinden yararlanmaya karar verdi.

Hindistan Maharashtra Eyaletinden Blockchain Adımı

Hindistan’ın Tescil ve Pul Departmanı Genel Müfettişi Shravan Hardikar, Mumbai’de düzenlenen bir basın toplantısında, departmanın orijinal anlaşma belgelerinin tekrarlanmasını önlemek için Blockchain teknolojisini kullanacağını açıkladı.

hindistan maharashtra eyaleti blockchain teknolojisini kullanacakdf

Tescil ve Pul Departmanı Genel Müfettişi Shravan Hardikar, Blockchain teknolojisi hakkında şu ifadeleri kullandı:

Blockchain pilot uygulaması, Hindistan Bankacılar Birliği de dahil olmak üzere bankalar ve diğer ipotek şirketleri ile şimdiden başlatıldı. Çevrimiçi belgelerin kaşe ve imzaları olmadığı, bunları orijinal belge olarak nasıl tanımlayabilecekleri soruları gündeme geldiğinden e-kayıt belgelerinden haberdar ediliyorlar.

Shravan Hardikar ayrıca sözlerinde şu noktalara vurgu yaptı:

“unun için ikinci aşamada, bankacıların sisteme girip eşleştirebilecekleri bu tescilli mülkiyet belgelerine benzersiz bir numaramız olacak. Eşleşmiyorsa, belge üzerinde oynanmış demektir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala