bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,823.90 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,112.88 0.82%
bnb
BNB (BNB) $ 578.28 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 171.96 2.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52129 0.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.483656 0.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152586 0.78%

HashKey Group, Hong Kong’dan Onay Aldı

hong kong kripto icin pekinden onay aldidfrf

Asya bölgesindeki kripto furyası tüm hızıyla devam ediyor. Kripto paralardaki yükselişi de tetikleyen bu furya, küresel çapta bir popülarite haline geldi. Hong Kong, Çin ile birlikte Asya furyasını başlattı. Hong Kong’un kripto merkezi olmak için attığı adıma, birçok kripto kuruluşundan da destek geldi. Son olarak kripto varlıklar ile ilgili hizmetler veren HashKey Group, Platform Dışı Sanal Varlık Ticareti (OTC) yapmak için Hong Kong’un düzenleyicisi olan SFC’nin onayını aldı.

HasKey Group, Hong Kong İşlemleri için Onayını Aldı

Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu (SFC), HashKey Group’un OTC işlemlerini yürütebilmesine onay verdi. Bu onay ile birlikte, HashKey Group’un platform dışı sanal varlık ticareti sunmasına olanak tanıyacak. SFC, kendi yetki alanında faaliyet gösteren şirketlerin yüksek şeffaflık, güvenlik ve dürüstlük standartlarına uymasını sağlamayı amaçlıyor.

hashkey group hong kongdan onay aldisdfdv

HashKey Group İcra Başkanı Michel Lee, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

SFC’den onay almaktan heyecan duyuyoruz. OTC işiyle ilgili deneyimimiz değerliydi ve bu onay artık müşterilere Hong Kong’da lisanslı bir kuruluşla yüzleşme seçeneği sunuyor. Yasal düzenlemelere uygun kripto varlık borsamız olan HashKey PRO’nun lansmanına hazırlanmaya devam ederken, boru hattında daha fazla ürün sunabileceğimiz için heyecanlıyız.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala