bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,066.17 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,149.43 0.40%
bnb
BNB (BNB) $ 603.53 1.78%
solana
Solana (SOL) $ 143.66 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524503 0.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467187 1.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14967 1.90%

Güney Kore’deki Lotte World Tema Parkı Metaverse’e Açılıyor

guney koreli tema parki lotte world metaversede aciliyor 3

Metaverse kavramı günlük hayatımızın içine hızlı bir şekilde dahil olmaya başladı. Şimdi, Güney Kore’nin en popüler eğlence parklarından biri olan Lotte World Adventure, Naver’ın Zepeto Metaverse‘inde parkın sanal bir kopyasını açıyor.

Kullanıcılar, Zepeto uygulaması ile beraber Lotte World haritasına giriş sağladıktan sonra, simgesel yapı olan Magic Castle, Gyro Drop ve Atlantis Adventure hız treni gibi oyuncakları deneyimleyebilecek.

guney koreli tema parki lotte world metaversede aciliyor 1

Lotte World Metaverse’nin Teması Cadılar Bayramı Olacak

Lotte World açılışının teması; Cadılar Bayramı konseptiyle olacak. Lotte World ayrıca parkın, milenyum kuşağı ve Z kuşağı kullanıcıları için sanal alanda daha popüler hale geleceğini düşünüyor. Park bununla beraber, mevcut karakterlerini ve diğer içeriklerini kullanarak iş alanlarını çeşitlendirmeye devam edecek.

Ayrıca belirtmek gerekirse; Kore’nin internet devi olan Naver tarafından 2018 yılında piyasaya sürülen Zepeto, şu anda dünya genelinde gençlere odaklanan 200 milyondan fazla kullanıcıya sahip. Aynı zamanda Zepeto; Disney, Gucci, Nike, Hello Kitty ve diğerleri gibi çeşitli küresel markalarla işbirliği yaptı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala