bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,749.47 4.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,958.07 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 556.08 3.90%
solana
Solana (SOL) $ 133.70 6.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515357 3.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450207 2.56%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.128652 2.44%

Güney Kore Mahkemesi’nden Terra Kurucu Ortağı İçin Yeni Karar

guney kore mahkemesinden terra kurucu ortagi icin yeni karar

Geçtiğimiz yıl yaşanan Terra Blockchain ekosisteminin çöküşü pek çok kripto şirketini olumsuz etkiledi. Yaşanan bu olay kripto dünyasını olumsuz etkilerken olayın failleri de dünyanın dört bir yanında aranıyordu. Terra Blockchain ekosisteminin arkasındaki şirket olan Terraform Labs’ın kurucu ortağı Do Kwon, geçtiğimiz haftalarda yakalanırken, bir diğer kurucu ortak olan Daniel Shin için yeni bir karar açıklandı.

Güney Kore Mahkemesi, Daniel Shin Hakkında Kararını Verdi

Güney Kore’de bir mahkeme, Terraform Labs’ın kurucu ortaklarından olan Daniel Shin hakkında dolandırıcılıktan soruşturulan tutuklama emrini bir kez daha reddetti. Daniel Shin, Terra Blockchain ekosistemi çökmeden önce 100 milyon doların üzerinde değere sahip olan Terra (LUNA) kripto para biriminin satışından yasa dışı bir şekilde gelir elde etmekle suçlanıyor.

guney kore mahkemesinden terra kurucu ortagi icin yeni karar 2

Seul Güney Bölge Mahkemesi, Daniel Shin olarak bilinen başarısız Blockchain şirketi Terraform Labs’ın kurucu ortaklarından birisi olan Shin Hyun-seung’un gerçekleşecek olan mahkeme öncesinde tutuklanması talebini reddetti.

Yerel haber platformu Yonhap’ın haberine göre Shin için tutuklanma emri ikinci kez reddedildi ve mahkeme bu kararın gerekçesi olarak Shin’in kaçma riskinin olmadığını ve delilleri yok etmeyeceğini ifade etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala