bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,691.94 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.11 1.34%
bnb
BNB (BNB) $ 583.20 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 188.08 0.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62277 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64735 0.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223465 12.03%

Gucci, ApeCoin ile Ödeme Kabul Etmeye Başladı

gucci apecoin ile odeme kabul etmeye basladiasdd

Lüks moda markası Gucci, bugün Bitpay aracılığı ile Apecoin (APE) ödemelerini kabul edeceğini duyurdu. Söz konusu açıklama Gucci’nin resmi Twitter hesabı üzerinden yapıldı.

Gucci’den ApeCoin Adımı

Birçok ünlü marka kripto para birimleri ile ödeme kabul etmeye başlamış durumda. Son olarak lüks moda markası Gucci, bugün Bitpay aracılığı ile Apecoin (APE) ödemelerini kabul edeceğini açıkladı.

Gucci resmi Twitter hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Şimdi BitPay üzerinden ApeCoin ödemeleri kabul eden ABD’deki seçkin Gucci butikleri, mağaza içi satın alımlar için mevcut olan kripto para birimleri yelpazesini genişletiyor, bu da House’un Web3 keşfinde bir başka adım.

Daha önce ABD’deki belirli mağazalarında kripto para birimiyle ödeme kabul edeceğini duyuran Gucci bunun için seçilen mağazalar Los Angeles’taki Rodeo Drive, New York’taki Wooster Street ve Las Vegas gibi amiral gemisi mağazalar olarak sıralanıyor. Şirketin planı, yakın gelecekte Kuzey Amerika mağazalarında bu uygulamayı genişletmek.

Son olarak ApeCoin haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre; 6,50 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala