bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,031.89 1.93%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.02 0.00%
bnb
BNB (BNB) $ 587.26 2.58%
solana
Solana (SOL) $ 137.37 4.45%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515684 1.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457218 2.72%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145002 3.36%

Google Cloud ile MultiversX’ten iş birliği

Google Clouddan Web3 Girisimlerine Destek2

Google Cloud, blockchain şirketi MultiversX (eski adıyla Elrond) ile iş birliği duyurdu. Google Cloud, bu hamlesiyle Web3’teki varlığını güçlendirmeyi planlıyor. Ayrıca MultiversX, metaverse için yeni araçlarını piyasaya sürdü.

MultiversXden yeni guvenlik onlemi22

Google Cloud’dan Web3 için yeni hamle

Google Cloud, MultiversX‘i platforma entegre edeceğini duyurdu. Ortaklığın duyurulduğu gün MultiversX, xPortal uygulamasında metaverse için yeni nesil araçlarını duyurdu. Bu çerçevede Web3 proje ve kullanıcıları, ekosistemindeki güçlü veri analitiği ve yapay zeka araçları hakkında bilgi sahibi olacak.

MultiversX, iki şirket arasındaki ortaklığın veri odaklı blockchain projelerinin yönetimini kolaylaştıracağını belirtti. Şirket, geliştiricilerin adres, işlem tutarı, akıllı sözleşme ve zinciriçi analitik hakkındaki verilere erişebileceğini ifade etti. MultiversX, Web3 kullanım alanlarını geleneksel dünyaya taşımak için ana akım markalarla çok sayıda ortaklık kurmuştu.

Öte yandan blockchain şirketi, merkeziyetsiz kripto cüzdanı xPortal SuperApp için yeni özellikler duyurdu. Güncellenen özellikler ile fiat para ve kripto para işlemlerinin kolaylaştırılmasının amaçlandığı kaydedildi. xPortal kullanıcıları, 2024 yılından itibaren eşler arası fiat ödemelerinin yanı sıra Avrupa IBAN’ları, SEPA ve SWIFT’e de erişebilecek.

Google Cloud Web3 EMEA Başkanı Daniel Rood, geliştirilerin daha hızlı inşa sürecinin heyecan verici fırsatlar verdiğini belirtti. Rood, blockchain dünyasındaki konumlarını sağlamlaştıracaklarını bildirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala