bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,217.94 1.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,235.00 2.91%
bnb
BNB (BNB) $ 595.33 1.08%
solana
Solana (SOL) $ 141.00 1.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.5186 1.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46447 0.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147713 1.25%

GetFit, BSC Ağında NFT Mobil Oyun Uygulamasını Başlatıyor

getfit bsc aginda nft mobil oyun uygulamasini baslatti

Gün geçtikçe gelişme kaydetmeye ve büyümeye devam eden NFT sektörü bilgisayar ve mobil oyunlarla da birlikte anılıyor. NFT oyunları birçok oyuncu tarafından hızla keşfediliyor. Bununla birlikte bu oyunlara talep artıyor. Bu kez GetFit‘den konuyla ilgili bir hamle geldi.

GetFit, NFT Mobil Uygulamasını BSC Ağında Başlatıyor

Sağlık ve fitness uygulamaları sunan bir mobil yazılım geliştiricisi GetFit, BSC ağında Blockchain tabanlı M2E oyun platformunu başlatmayı planladığını duyurdu.

getfit bsc aginda nft mobil oyun uygulamasini baslatti

2017’de kurulan GetFit, yeni kazan-kazan platformunu bu hafta başlatmayı planladığını doğruladı. GetFit, Binance Smart Chain (BSC) üzerinde başlatacak. GetFit’in kurucusu ve CEO’su Kevin Koo, beklenen lansman hakkında şunları söyledi:

GetFit’in herkese açık beta sürümünü başlatmaktan ve bireyleri kriptoya teşvik ederek fitnessı birleştirerek bunu ortaya çıkarmaktan gurur duyuyoruz. GetFit ile sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik ediyoruz, kullanıcıları fitness aktivitelerine katılmaya ve bu aktiviteleri yaparken kazanmaya teşvik ediyoruz. Ayrıca karbon ayak izlerini azaltıyor ve kullanıcıları sağlıklı yaşam tarzı etkinliklerine daha fazla katılmaya teşvik ediyoruz.

GetFit, akıllı telefonu olan herkesin fitness ve Game-Fi‘ye erişebilmesi için kullanıcı dostu mobil uygulamasından yararlanmasını istiyor. GetFit, kripto kullanıcıları arasında sağlıklı bir yaşam tarzını hayata geçirmeyi hedefliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala