bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,351.85 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,569.54 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 610.60 3.81%
solana
Solana (SOL) $ 186.38 0.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617905 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645228 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216061 7.60%

Genesis, İflas Sürecini Kısa Sürede Tamamlamak İstiyor

genesis iflas surecini kisa surede tamamlamak istiyor

Barry Silbert tarafından kurulan Digital Currency Group’un çatısı altında çalışmalarına devam eden Genesis, kısa bir süre önce iflas başvurusunda bulundu. Kripto borç veren Genesis, iflas sürecini hızlı bir sürede tamamlamayı hedefliyor.

Kripto Borç Veren Genesis, Hızlı İflas Süreci Planlıyor

Digital Currency Group’un sahibi olduğu pek çok şirketten birisi olan Genesis Global Holdco LLC, kısa bir süre önce Bölüm 11 iflas koruma başvurusunda bulunmuştu. Şirket başvurusunda bir süredir içinde bulunduğu zor durum sebebiyle bu kararı aldığını açıklamıştı.

Barry Silbert’in kurucusu olduğu Digital Currency Group’un desteklediği bir şirket olan Genesis, New York’ta iflas başvurusunda bulunmuştu. İflas başvurusu dosyalamalarına göre şirket en geç 19 Mayıs 2023 tarihine kadar uygulama umuduyla yeniden bir yapılandırma planını uygulamayı düşünüyor.

genesis iflas surecini kisa surede tamamlamak istiyor 2

Yapılan açıklamada Genesis, varlıklarını satarak gelirini alacaklılarına dağıtacak. Mevcut bir satışın gerçekleşmemesi durumunda ise Genesis, alacaklılarına hisse dağıtacak. Kasım 2019 FTX’in iflas etmesinin ardından bu süreçten en çok etkilenen şirketlerin başında gelen Genesis ve DCG’nin Başkanı Barry Silbert, son zamanlarda kripto para borsası Gemini’nin kurucuları tarafından eleştirilmişti.

Son olarak Genesis’in hızlı iflas planı başarılı olması durumunda, dört aylık yapılandırma Voyager Digital Ltd ve Celsius Network LLC gibi diğer iflas eden kripto şirketleri arasında çok daha hızlı bir süreç olarak gerçekleşecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala