bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,787.09 1.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,053.68 1.64%
bnb
BNB (BNB) $ 556.57 0.57%
solana
Solana (SOL) $ 141.76 2.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521253 3.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47762 2.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152648 0.18%

Gen.G Esports, Kripto Borsası Bithumb ile Ortaklık Kurdu

gen g esports kripto borsasi bithumb ile ortaklik kurdu

Küresel e-spor organizasyonu Gen.G, Güney Kore merkezli kripto para borsası Bithumb ile ortaklık kurduğunu duyurdu. ABD ve Asya’yı birbirine bağlayan büyük e-spor organizasyonu olan Gen.G, Bithumb ortaklığı ile hayranlarına yeni deneyimler getirmeyi planladığını açıkladı.

Gen.G Esports, Bithumb Borsası ile Ortaklık İmzaladı

E-spor organizasyonu Gen.G ve kripto para borsası Bithumb yapılan ortaklıkta beraber, ikili, ortak pazarlama faaliyetlerini teşvik etmek ve büyüyen e-spor ile kripto para endüstrileri arasında köprü oluşturmak için çalışacak. Ayrıca yenilikçi ve yaratıcı deneyimler sağlamak da dahil olmak üzere çeşitli stratejik işbirlikleri üzerinde de çalışmalar yürütecek. 

gen g esports kripto borsasi bithumb ile ortaklik kurdu 2

Gen.G Gelir Müdürü Martin Kim ortaklık ile ilgili olarak şunları söyledi:

Gen.G, çeşitli markalarla işbirliği yaparak e-spor ve oyun endüstrilerinin büyümesine öncülük ediyor. Web 3.0 dalgası, hem e-spor hem de geleneksel tüm spor dallarına ulaştı, ancak bunu doğru yapmak için hala yapılacak çok iş var. Bu alanı anlayan ve Blockchain ortamında gezinmemize yardımcı olabilecek bir ortak bulmamız gerekiyordu, bu yüzden heyecanlıyız.

Bithumb CEO’su Back Young Heo da dijital varlıkların ve e-sporun gelecek nesiller tarafından yönetilen hızla büyüyen endüstriler olduğuna dikkat çekti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala