bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,616.92 0.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.17 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 582.56 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 183.53 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619362 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645901 2.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215407 13.58%

GameStop NFT Cüzdan Eklentisinin Betası Yayınlandı

GameStop NFT Cüzdan Eklentisinin Betasi Yayinlandi

NFT sektörü son dönemde dev şirketlerin yatırımlarının artması ile birlikte hızla büyümeye devam ediyor. Bir tarafta oyun şirketleri NFT projelerini geliştirirken, diğer taraftan şirketler teker teker ticari marka başvuruları yapıyorlar. Son olarak hisse senedi ile ünlü GameStop‘un NFT planlarının bir parçası olan GameStop NFT Cüzdan eklentisi Google Chrome tarayıcısı üzerinden beta olarak bazı kullanıcıların erişimine sunuldu.

GameStop NFT Cüzdan Eklentisinin Betası Yayınlandı

GameStop (GME) NFT Cüzdanının Beta Uzantısı Chrome’da Yayında

Bir grup Reddit üyesi tarafından toplu işlemler gerçekleştirilerek hisse senedinin aşırı şişirilmesi sonucu küresel bir tanınırlığa kavuşan GameStop, NFT sektörü ile sıkı planları olan şirketler arasında. Daha önce paylaştığımız üzere Blockchain ve NFT odaklı birçok ticari marka başvurusunda bulunan GameStop, bu kez de kendi NFT cüzdanının beta sürümünü kullanıcılara açtı.

Marantz Rantz isimli bir Youtuber tarafından incelemesi yapılan cüzdan, NFT saklama, gönderme ve alma gibi işlevleri yerine getirebiliyor. Bunun yanı sıra cüzdan Ethereum‘un yanı sıra Layer-2 ağlar ile de entegrasyona sahip.

Son olarak cüzdanın henüz beta aşamasında olduğunu ve şirket tarafından genel kullanıcılara açılmadığını belirtelim. GameStop NFT cüzdanının Beta sürümüne erişmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala