bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Galaxy Digital’den, Bitcoin (BTC) ETF’i İçin SEC’e Başvuru

GALAXY

Galaxy Digital, Bitcoin ETF için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) başvuruda bulundu.

Galaxy Digital’in SEC’e sunmuş olduğu belgeye göre Bitcoin ETF’i NYSE Arca borsasında işlem görecek. Belge henüz hizmet sağlayacısı v.b. gibi bilgiler açığa çıkmış değil.

Şirket anı zamanda, bir Kanada Bitcoin ETF teklifinin alt danışmanı olarak da görev yapıyor. Bu ürün geçtiğimiz ay Toronto Borsası’nda işlem görmeye başladı.

Ürün, Galaxy Bitcoin Endeksini kullanıyor. Galaxy Bitcoin ETF’i onaylandığı takdirde, bu endeksi fiyatlandırma mekanizması olarak da kullanacak. Konuyla ilgili olarak SEC’e gönderilen belgede şu ifadeler  yer aldı:

“Endeks, ABD doları cinsinden işlem göre tek bir Bitcoin’in performansını ölçmek için tasarlandı.”

Galaxy Digital, oldukça güçlü bir 4. çeyrek raporu sunduktan sonra Bitcoin ETF sunumunu gerçekleştirdi. Şirketin CEO’su Mike Novogratz, kripto bankasının ticaret, varlık yönetimi ve madencilik çalışmalarında büyüme gördüğünü söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala