bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,370.25 3.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,157.10 3.36%
bnb
BNB (BNB) $ 608.08 0.27%
solana
Solana (SOL) $ 147.61 7.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525857 4.21%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477096 6.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151553 6.58%

Futbol Kulübü Arsenal, Unagi Ortaklığıyla NFT’ye Adım Attı

futbol kulubu arsenal unagi ortakligiyla nftye adim atti

İngiltere Premier Lig (EPL) ekiplerinden Arsenal, Unagi ile ortaklık kurarak NFT’ye dolaylı yoldan ilk adımını atmış oldu. Kurulan bu ortaklıkla birlikte Premier Lig’in başarılı ekibi Ultimate Champions oyununa ekleniyor.

Arsenal Unagi Ortaklığında NFT Takas Seçenekleri Sunacak

Futbol kulüplerinin kripto şirketleriyle ortaklıkları artmaya devam ediyor. Son olarak La Liga ekiplerinden Espanyol yeni forma sponsorunu duyurmuş ve kripto ödemelere başladığını açıklamıştı. İngiltere’nin köklü futbol kulüplerinden birisi olan Arsenal yaptığı son açıklamada, Unagi ile ortaklık kurduğunu ve Unagi’nin Ultimate Champions oyununa eklendiğini duyurdu. Ultimate Champions, oyuncuların mümkün olan en iyi takım kadrosunu kurup, oyuncuların gerçek hayatta sergilediği performansa göre ödüller kazanma fırsatı veren ve bu ödüllerle NFT satın alabilecekleri ya da takas edebilecekleri bir oyna kazan türü futbol oyunu.

futbol kulubu arsenal unagi ortakligiyla nftye adim atti 2

Fransa merkezli bir oyun stüdyosu olan UNAGI’nin NFT’lerin gücünden yararlandığı Ultimate Champions, şimdilik beta olarak oyunculara açılmış durumda. Oyun içerisindeki her oyuncu NFT olarak bir dijital oyuncu kartıyla temsil ediliyor. Oyuncular oyunda ne kadar başarılı olursa o kadar çok dijital oyuncu kartı kazanıyor ve diğer oyuncularla takas edebiliyor. Kurulan ortaklık hakkında Arsenal’ın Baş Ticari Sorumlusu Juliet Slot şu ifadeleri kullandı:

UNAGI’nin Ultimate Champions oyunu, yeni nesil fantezi futbol oyunlarını temsil ediyor. Oynaması ücretsiz bir oyun olan Ultimate Champions’a eklenen bu konsepti dünyanın dört bir yanında olan taraftarlarımıza sunarak, taraftarlarımızın küresel futbol bilgilerini uygulama ve bir teknik direktör olarak kendilerini test etme imkanı sunan tek Premier Lig ekibi olma ayrıcalığına sahibiz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala