bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,691.94 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.11 1.34%
bnb
BNB (BNB) $ 583.20 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 188.08 0.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62277 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64735 0.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223465 12.03%

FTX, Visa ile Ortaklık Kurdu

ftx visa ile ortaklik kurduw

Son dönemde kripto para sektöründe birçok ortaklık haberleri ile karşılaşıyoruz. Son olarak bir ortaklık haberi de kripto para borsası FTX ve Visa’dan geldi. Visa ve FTX, 40 ülkede kripto ödemeli banka kartları sunmak için ortaklık kurdu.

FTX, Visa ile El Sıkıştı

Son çıkan haberlere göre Visa ve FTX, 40 ülkede kripto ödemeli banka kartları sunmak için ortalık kurdu. Ödeme devi Visa, Latin Amerika, Asya ve Avrupa’ya odaklanan 40 ülkede banka kartları sunmak için küresel borsa FTX ile birlikte çalışıyor. ABD’de zaten mevcut olan kartlar, doğrudan bir kullanıcının FTX kripto para birimi yatırım hesabına bağlanacak. 

rekabeti sinirlayici anlaşma uyumlu eylem kararlar

Visa CFO’su Vasant Prabhu ortaklık ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Değerler düşse de kriptoya hala istikrarlı bir ilgi var. Şirket olarak kripto para biriminin değerinin ne olması gerektiği veya uzun vadede iyi bir şey olup olmadığı konusunda bir pozisyonumuz yok. İnsanların satın almak istedikleri şeyler olduğu sürece, bunu kolaylaştırmak istiyoruz.

FTX CEO’su Sam Bankman-Frie  ise konu ile ilgili şu noktalara değindi:

Geleneksel bir ödeme şirketi olarak vermeniz gereken bir karar var. Buna güvenmek mi yoksa buna karşı savaşmak mı istiyorsunuz? Birçoğunun buna meylettiği gerçeğine saygı duyuyorum.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala